Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/10/2019)

08:00 27/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/10/2019):Κριός

Ημέρα υψηλών απαιτήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βγάλει στην επιφάνεια τους φόβους και τις ανασφάλειες σας τις οποίες θα τις προβάλλετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ πίσω από τα σκληρά και επικριτικά σας λόγια αυτό που κρύβετε είναι ο φόβος της μοναξιάς και της απόρριψης.

Ταύρος

Αρκετά αγχωμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την ανασφάλεια σας για το μέλλον. Για να καταφέρετε να ξεπεράσετε το φόβο σας για το αύριο, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά πρώτα με τον εαυτό σας και παράλληλα να σχεδιάσετε με προσοχή την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Δίδυμοι

Αντιφατική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ζυγού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, δεν θα σας αφήσει να εκφραστείτε όπως θέλετε στον/ στην ερωτικό/ ή σας σύντροφο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να νιώσετε ότι μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος της σχέσης σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να διοχετεύσετε τις φοβίες σας.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, δεν θα είναι και η πιο εύκολη για εσάς τους Καρκίνους. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης  από το ζώδιο του Ζυγού  με τον  Κρόνο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο  ζώδιο του Αιγόκερω,  θα ανεβάσει τους τόνους στις σχέσεις με την οικογένεια σας αλλά και με τους συνεργάτες σας. Και αυτό γιατί θα αισθάνεστε πως ότι και αν κάνετε όπως και αν τους συμπεριφερθείτε δεν καταφέρνετε να τους ευχαριστήσετε.

Λέων

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι ήρεμη. Η  όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανεβάσει τους τόνους στις σχέσεις σας με τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Επίσης, κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς θα είστε επιρρεπείς στα μικροατυχήματα εξαιτίας της βιασύνης σας.

Παρθένος

Τα κεκτημένα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να διεκδικήσετε με όχι και τόσο κομψό τρόπο σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού  με τον  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε έξοδα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για τα οποία θα μετανιώσετε. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνετε άδικοι με τους αγαπημένους σας στους οποίους και θα κάνετε καυστικά σχόλια.

Ζυγός

Αυτό που νιώθετε σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι ότι προσπαθείτε να οδηγήσετε την ζωή σας πατώντας ταυτόχρονα φρένο και γκάζι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι η αφορμή για να δημιουργηθούν έντονες συγκρούσεις με το περιβάλλον σας. Και αυτό γιατί νιώθετε ότι οι δικοί σας άνθρωποι προσπαθούν να σας περιορίσουν και να σας βάλουν εμπόδια. Το αποτέλεσμα θα είναι η συμπεριφορά σας απέναντι τους να είναι ιδιαίτερα επιθετική.

Σκορπιός

Ημέρα έντονης εσωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις υποσυνείδητες φοβίες σας με αποτέλεσμα να διστάζετε να εκφράσετε ελεύθερα τις σκέψεις σας. Αυτό όμως που θα δείχνετε στους άλλους θα είναι ότι είστε σκληροί και επικριτικοί.

Τοξότης

Προσεχτικοί και μετρημένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τα άτομα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον που πριν λίγο καιρό γνωρίσατε, και αυτό γιατί αισθάνεστε ότι ορισμένοι από αυτούς το μόνο που θέλουν από εσάς είναι να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

Αιγόκερως

Το αυστηρό σας προσωπείο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα φορέσετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού θα σας αναγκάσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να νιώσετε πως όσο και αν προσπαθείτε δεν παίρνετε την επιβράβευση που σας αξίζει. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι ο μόνος που μπορεί να μπλοκάρει την εξέλιξη σας είναι ο εαυτός σας.

Υδροχόος

Θετικές προοπτικές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα μπορούσε να έχει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δημιουργήσει αφόρητο άγχος για το μέλλον. Το αποτέλεσμα είναι να διστάσετε να κυνηγήσετε τα σχέδια σας, εξαιτίας του φόβου της αποτυχίας. Ο μόνος τρόπος για να τις ξεπεράσετε είναι να τις κοιτάξετε κατάματα και να τους κλείσετε πονηρά το μάτι.

Ιχθείς

Με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έρθετε σήμερα αντιμέτωποι εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε μειονεκτικά απέναντι στους ισχυρούς φίλους σας, καθώς θεωρείτε ότι μόνο το χρήμα είναι αυτό που σας κάνει ισχυρούς. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι η οικονομική επιτυχία δεν φέρνει πάντα  και την ψυχική ισορροπία.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα