Ο σωστός σχηματισμός φρυδιών σε τρία βήματα!

16:52 20/12/2019 - Πηγή: iPop

Ο σωστός σχηματισμός φρυδιών θέλει τον τρόπο του και είναι εξαιρετικά σημαντικός γιατί μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη διαμόρφωση του προσώπου σου.

Ο σωστός σχηματισμός φρυδιών δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά με βασικές οδηγίες μπορείς να το πετύχεις και μόνη σου, χωρίς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό.

Το πρόσωπο του καθενός είναι ελαφρώς ασύμμετρο απ’ τη μια πλευρά στην άλλη, αλλά χρησιμοποιώντας τη μύτη σου ως κεντρικό σημείο για τα φρύδια, αυτό θα φέρει σε ισορροπία ολόκληρο το πρόσωπό σου.

Πάρε ένα μολύβι φρυδιών και θα σε καθοδηγήσουμε μέσα από απλά βήματα πώς να τελειοποιήσεις

το σχήμα των φρυδιών σου.

Δες πώς μπορείς να τονίσεις τα φρύδια σου με απλά steps!

Ο σωστός σχηματισμός φρυδιών σε τρία βήματα

Για να δεις πού πρέπει να ξεκινήσουν τα φρύδια σου, βάλε ένα μολύβι στην κόγχη της μύτης και μέτρα ευθεία μέχρι το σημείο όπου ξεκινούν τα φρύδια. Και κάνε ένα σημάδι σε αυτό το σημείο.

Στη συνέχεια, τοποθετούμε το μολύβι κατά μήκος του εξωτερικού άκρου της μύτης και μέτρα διαγώνια μέσα απ’ το κέντρο του ματιού. Αυτό είναι όπου το τόξο, το υψηλότερο μέρος του φρυδιού πρέπει να βρίσκεται. Και πραγματικά μπορεί να «σηκώσει» όλο σου το πρόσωπο.

Τέλος, βάλε ένα σημάδια στο τέλος του φρυδιού μετρώντας μια διαγώνια γραμμή από το εξωτερικό της μύτης στην εξωτερική γωνία του ματιού. Το μήκος είναι σημαντικό επειδή δίνει μια οπτική στο πρόσωπο.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα τρία βήματα ως οδηγό για να δεις πού ακριβώς θα καλύψεις τα κενά με το μολύβι φρυδιών αλλά και πού πρέπει να αφαιρέσεις το φρύδι.

Tip! Όσον αφορά το χρώμα του μολυβιού που θα χρησιμοποιήσεις, φρόντισε να μην έχει μεγάλη διαφορά απ’ το φυσικό σου χρώμα και να μην αποκλίνει σημαντικά απ’το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου!

Διαβάστε επίσης:

Σωτήρια μυστικά μακιγιάζ για γυναίκες με γυαλιά!

Photo: purewow.com

Το άρθρο Ο σωστός σχηματισμός φρυδιών σε τρία βήματα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα