Τα μαθήματα ζωής που χρειάζεσαι πριν κλείσεις τα 35!

14:51 20/12/2019 - Πηγή: iPop

Η ζωή μας προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και ορισμένες φορές μας ξεπερνά. Ξαφνικά μεγαλώνουμε και ορισμένες φορές δεν το συνειδητοποιούμε. Ποια τα είναι τα μαθήματα ζωής που χρειάζεσαι πριν κλείσεις τα 35;

Κλείνουμε τα 30 και η ζωή μας γεμίζει με υποχρεώσεις και ευθύνες και λιγάκι ενδιαφερόμαστε για την προσωπική μας διαδρομή. Ξεχνάμε το self-care, ξεχνάμε να αποδεχτούμε τον εαυτό μας, να απολαύσουμε εμπειρίες και να πάρουμε μερικά μαθήματα στη διαδρομή.

Δεν απολαμβάνουμε τη ζωή μας αλλά αφήνουμε τις δεκαετίες να περνούν.

Διάλεξε το illustration

που περιγράφει την ενήλικη ζωή σου!

Ποια είναι τα μαθήματα ζωής που χρειάζεσαι πριν κλείσεις τα 35;Κάνε μια δουλειά που να αγαπάς και να είναι το πάθος σου.Κάθε εμπειρία συμβαίνει για συγκεκριμένο λόγο, επομένως πέρνα ό,τι είναι να περάσεις.Είναι εντάξει να είσαι μόνος σου μερικές φορές, σου δίνει περισσότερο χρόνο να προσέξεις τη ζωή σου και όσα συμβαίνουν γύρω σου.Αν αμφιβάλλεις ότι τα πράγματα τελικά στο τέλος δεν θα λειτουργήσουν, προσπάθησε να καταλάβεις γιατί ξεκίνησες. Αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις αυτό που θέλεις.

© Reader / The Weinstein CompanyΜην κυνηγάς την ευτυχία, κυνήγα τη μάθηση και την εμπειρία και η ευτυχία θα σε βρει.Οι σκέψεις σου δημιουργούν τον κόσμο γύρω σου κι εσύ προσελκύεις αυτό που είσαι. Να εκπέμπεις την ενέργεια που θέλεις να λάβεις.Σταμάτα να ρίχνεις το φταίξιμο πάντα στους άλλους, όλα είναι θέμα επιλογών και πρέπει να παίρνεις την ευθύνη για τις δικές σου επιλογές.Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στη διαίσθησή σου.Ο κόσμος συνεχίζει να αλλάζει διαρκώς, επομένως μάθε να επαναπροσδιορίσεις και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις αλλαγές.

Photo: unsplash/shaian rameshtΟ φόβος είναι απλά το εγώ σου που προσπαθεί να σε προστατέψει. Μερικές φορές θα πρέπει να προχωράς και να έχεις πίστη.Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους και ειδικά με το πόσο χαρούμενοι δείχνουν στα socialmedia.Οι πραγματικοί φίλοι εμφανίζονται στα ups και downs στη ζωή. Να τους απολαμβάνεις!Πες τις μαγικές λέξεις «ευχαριστώ», «παρακαλώ» και «σ’αγαπώ» πιο συχνά.Γέλα μέσα από την καρδιά σου ανεξάρτητα με το ποιος βρίσκεται γύρω σου.Μερικές φορές είναι εντάξει να είσαι ευάλωτος.

Photo: unsplash/Giulia BertelliΗ δεκαετία των 30 είναι αυτή που μπορεί να φέρει τις πιο δραστικές αλλαγές στη ζωή σου. Οι φίλοι σου παντρεύονται, οι γονείς σου μεγαλώνουν και πολλά ακόμη. Και μπορεί αυτά να σου φαίνονται πολλά… αλλά ποτέ μην ξεχνάς να απολαμβάνεις κάθε σχέση στη ζωή σου που σημαίνει τα πάντα για σένα.Διαβάστε επίσης:

4 μαθήματα που παίρνεις αργότερα στη ζωή σου

Photo: unsplash/pawel szvmanski

Το άρθρο Τα μαθήματα ζωής που χρειάζεσαι πριν κλείσεις τα 35! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα