Ο Πρίγκιπας Harry μίλησε για πρώτη φορά για το πώς βιώνει την πατρότητα ύστερα από τη γέννηση της Lilibet Diana: «Τα δύο παιδιά είναι άθλος»

11:19 5/7/2021 - Πηγή: iPop

Ένα μήνα μετά τη γέννησή και του δεύτερου παιδιού του μίλησε ο Πρίγκιπας Harry για την οικογένειά του και για το πώς είναι να είναι πατέρας δύο παιδιών.

Ο ίδιος αναφέρθηκε ανοιχτά στον ερχομό του νέου μωρού, της Lilibet “Lili” Diana, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την οικογένειά του, όταν εμφανίστηκε στα βραβεία WellChild στις 30 Ιουνίου. Σύμφωνα με το αμερικανικό Hello!, ο Δούκας του Sussex μίλησε με τον Ed Sheeran για τις

μικρές κόρες τους, αφού και ο τραγουδιστής έχει μια κόρη 10 μηνών με τη σύζυγό του Cherry Seaborn, και όπως είπε στον Πρίγκιπα Harry, «Είσαι ακόμη στα χαρακώματα».

Οι παραδόσεις και ο λόγος που δεν θα έχει τίτλο η μικρή Lilibet Diana

Τι είπε, όμως, ο Harry για την οικογένειά του και πιο συγκεκριμένα για το νέο μόλις που προστέθηκε πριν περίπου ένα μήνα, στις αρχές Ιουνίου;

Όταν ο Ed Sheeran τον ρώτησε για την ανατροφή του νεογέννητου και για το πώς του φαίνεται να μεγαλώνει ξανά ένα μωρό, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει τον 2χρονο γιο του Archie, ο Harry απάντησε πως «τα δύο (παιδιά) είναι σίγουρα άθλος», αν και δεν παρέλειψε να πει πως η Lilibet “Lili” Diana είναι ένα ήρεμο μωρό.

Πιο συγκεκριμένα, είπε για την κόρη του «Είμαστε τυχεροί ως τώρα, είναι χαλαρή και φαίνεται χαρούμενη που απλώς κάθεται στην άκρη για λίγο, την ώρα που ο Archie τρέχει γύρω – γύρω γεμάτος ενέργεια».

Ο Δούκας του Sussex αναφέρθηκε, ακόμα, στην οικογένειά του στην ομιλία του στην εκδήλωση, στην οποία αντανάκλασε τα 14 χρόνια του ως προστάτης της εθνικής φιλανθρωπίας του WellChild.

Τώρα, ως πατέρας δύο παιδιών, νιώθω πιο κοντά, γεμάτος έμπνευση και θαυμασμό για αυτές τις οικογένειες, που παίρνουν δύναμη από απερίγραπτες προκλήσεις με τη στήριξη του WellChild

Τέλος, μίλησε και σε έναν επισκέπτη που τον ρώτησε για την αποκάλυψη του αγάλματος της Πριγκίπισσας Diana, λέγοντας «Είμαι τόσο χαρούμενος που μπορούμε να το κάνουμε για τα γενέθλιά της, δεν ήμασταν σίγουροι ότι θα μπορούσαμε».

Ο William και ο Harry επανενώθηκαν για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana (Photos)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Πρίγκιπας Harry μίλησε για πρώτη φορά για το πώς βιώνει την πατρότητα ύστερα από τη γέννηση της Lilibet Diana: «Τα δύο παιδιά είναι άθλος» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα