Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis αποδίδουν φόρο τιμής στη “Γιαγιά” πριγκίπισσα Diana

18:50 14/3/2021 - Πηγή: iPop

Η Ημέρα της Μητέρας έχει σχεδόν φτάσει για το Ηνωμένο Βασίλειο και οι μικροί βασιλιάδες έκαναν ειδικές κάρτες ώστε να αποδώσουν φόρο τιμής στη “Γιαγιά” πριγκίπισσα Diana.

Οι μικροί βασιλιάδες αποδίδουν φόρο τιμής στη “Γιαγιά” πριγκίπισσα Diana

Φέτος, η 14η Μαρτίου είναι η Ημέρα της Μητέρας

για το Ηνωμένο Βασίλειο. Προς τιμήν της ειδικής ημέρας, το Cambridges μοιράστηκε τα αξιολάτρευτα αφιερώματα που έκαναν ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis για την αείμνηστη γιαγιά τους, πριγκίπισσα Diana.

Ο επίσημος λογαριασμός στο Instagram του Kensington Palace μοιράστηκε φωτογραφίες τριών χειροποίητων καρτών για την Ημέρα της Μητέρας, σε κάθε μία από τις οποίες υπέγραψε ένα από τα παιδιά του Cambridge. Η λεζάντα χαρακτηριστικά έγραφε:

Φέτος η Ημέρα της Μητέρας θα είναι άλλη μια φορά διαφορετική. Πολλοί από εμάς θα είμαστε μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά ανυπομονούμε για τη στιγμή στο όχι τόσο μακρινό μέλλον, που θα μπορούμε να δώσουμε ξανά στη μητέρα μας μια αγκαλιά

Αλλά για όσους βιώνουν πένθος, σήμερα μπορεί να είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη μέρα. Κάθε χρόνο την Ημέρα της Μητέρας, ο George, η Charlotte και ο Louis κάνουν κάρτες ώστε να θυμούνται τη Γιαγιά τους, τη Diana, για τον William. Όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις σας, σας σκεφτόμαστε αυτή τη μέρα της Μητέρας

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Την ανάρτηση αυτή διαδέχτηκε ακόμα μία με ένα κέικ που ετοίμασαν τα παιδιά και το στόλισαν με καρδούλες!

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Με αυτόν τον τρόπο οι μικρότεροι της βασιλικής οικογένειας απέδωσαν φόρο τιμής στη “Γιαγιά” πριγκίπισσα Diana.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis αποδίδουν φόρο τιμής στη “Γιαγιά” πριγκίπισσα Diana εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα