Ο οδηγός για τα fashion trends του Φθινοπώρου 2020 που χρειάζεσαι για να είσαι στιλάτη!

09:14 17/9/2020 - Πηγή: iPop

Το Φθινόπωρο έχει ήδη ξεκινήσει κι η γκαρνταρόμπα σου χρειάζεται ανανέωση. Τα fashion trends για το Φθινόπωρο του 2020 είναι όσα θες να ξέρεις για να παραμείνεις στιλάτη και αυτή την εποχή του χρόνου. 

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί πολλές αλλαγές. Μέσα σ’ αυτές είναι σίγουρα και η αλλαγή του καιρού, αλλά και των ρούχων που επιλέγεις να φοράς. Τα σορτσάκια

σιγά σιγά πάνε στην άκρη, όπως και τα αμάνικα και τη θέση τους παίρνουν οι ζακέτες, τα τζιν, τα σακάκια και υπέροχα κομμάτια σε αποχρώσεις που θα φορεθούν πολύ φέτος το Φθινόπωρο.

Τα fashion trends για το Φθινόπωρο του 2020Ψεύτικη γούνα 

Η ψεύτικη γούνα, αλλά που είναι και ωραία συγχρόνως, θα σε κάνει να νιώθεις πραγματικά στιλάτη και όμορφα με την επιλογή σου.

Faux fur jacket από τα H&M 

Cropped Faux Fur Jacket από το Blank Denim 

Jacket με κρόσσια

Αυτό το Φθινόπωρο μερικές λεπτομέρειες μπορούν να απογειώσουν το στυλ σου. Για παράδειγμα, τα κρόσσια στο μπουφάν ή το πουλόβερ σου μπορούν να το κάνουν ξεχωριστό.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ-ΣΑΚΑΚΙ ΣΕ ΟΨΗ ΚΑΣΤΟΡ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑ από τα ZARA 

ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑ από τα ZARA 

Ρούχα σε τόνους πολύτιμων λίθων

Οι αποχρώσεις των κοσμημάτων και των πετραδιών είναι πάντα στη μόδα το Φθινόπωρο και φυσικά αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση φέτος. Με εκπληκτικές αποχρώσεις από σμαράγδι, ρουμπίνι και ζαφείρι, οι εντυπωσιακοί αυτοί τόνοι θα ταιριάξουν τέλεια στην εποχή.

Ribbed top από τα H&M 

SATIN EFFECT BLAZER από τα ZARA 

Raquel Sweater από το SUPERDOWN 

Μπορείς, ακόμα, να επιλέξεις ρούχα σε αποχρώσεις του καφέ, αλλά και το καρό, το οποίο θα φορεθεί επίσης πολύ. Ένταξέ τα στη ντουλάπα σου και το στυλ σου θα απογειωθεί!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Φτιάχνουμε τη ντουλάπα με τα φθινοπωρινά κι έχει μόνο τα απαραίτητα!

Photo: Pexels

Το άρθρο Ο οδηγός για τα fashion trends του Φθινοπώρου 2020 που χρειάζεσαι για να είσαι στιλάτη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα