Δανάη Μπάρκα και Νίκος Μουτσινάς μαζί στον τηλεοπτικό αέρα! Πού θα συναντηθούν;

17:25 16/9/2020 - Πηγή: iPop

Δανάη Μπάρκα και Νίκος Μουτσινάς θα συναντηθούν τηλεοπτικά και μάλιστα την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος μέσα απ’ την εκπομπή του!

Καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι την Τετάρτη ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία έχει μια πολύ καλή σχέση με τον Νίκο Μουτσινά. Οι δυο τους έχουν έναν ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας, ειδικά όταν μιλάμε για το χιούμορ.

Πώς, όμως, συνδέεται ο ίδιος με την κόρη της ηθοποιού;

Δανάη Μπάρκα και Νίκος Μουτσινάς μαζί στον τηλεοπτικό αέρα

Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στο Πρωινό του MEGA

με τη Δανάη Μπάρκα και το αποκάλυψε ο ίδιος!

Καθώς υποδέχθηκε τη Βίκυ Σταυροπούλου στο πλατό και ξεκίνησαν τα πειράγματα, ο παρουσιαστής είπε πως “έκλεψε τη δόξα” απ’ τη Δανάη Μπάρκα, αφού πρόλαβε να έχει πρώτος τη μητέρα της καλεσμένη στην εκπομπή του.

Η Βίκυ Σταυροπούλου παραδέχθηκε πως θα ήταν πολύ αναμενόμενο να βρεθεί στην πρεμιέρα της κόρης της και σ’ εκείνο το σημείο ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε πως θα είναι στο πλευρό της Δανάης στο ξεκίνημα της εκπομπής της, ως καλεσμένος.

Τη Δευτέρα ξεκινάει η Δανάη Μπάρκα. Μπήκα, όπως καταλαβαίνετε, κάπως και μέσα στην οικογένεια… Την έχεις πάρα πολλά χρόνια Δανάη μου τη μαμά σου δίπλα σου, ας έρθει πρώτα σ’ εμένα, και κάναμε έτσι μια αλλαξοκ@@@, γιατί τη Δευτέρα θα είμαι εγώ στη Δανάη!

Εκείνη τη στιγμή, παρενέβη τηλεφωνικά η Δανάη, η οποία επιβεβαίωσε τα νέα αλλά ενώ μας χάρισε απολαυστικές στιγμές με τη μητέρα της, η οποία αρχικά δεν την αναγνώρισε!

Δες το σχετικό απόσπασμα στην αρχή του video με τη συνέντευξη της Βίκυς Σταυροπούλου στο Καλό Μεσημεράκι:

Θυμίζουμε ότι το Πάμε Δανάη θα προβάλλεται καθημερινά στις 10 το πρωί απ’ τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, με την Δανάη Μπάρκα να έχει δείξει ήδη απ’ το trailer τη διάθεσή της να διαφοροποιηθεί απ’ τις άλλες παρουσιάστριες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Θα γίνει μάχη! Η Δανάη Μπάρκα τα βάζει με τις λαμπερές παρουσιάστριες απ’ το trailer κιόλας!

Το άρθρο Δανάη Μπάρκα και Νίκος Μουτσινάς μαζί στον τηλεοπτικό αέρα! Πού θα συναντηθούν; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δανάη Μπάρκα, Νίκος Μουτσινάς, Πού,danai barka, nikos moutsinas, pou