Ο Μάρκος Σεφερλής γίνεται… σεφ! Αντέχεις να το δεις;

11:40 21/8/2019 - Πηγή: iPop

Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο Μάρκος Σεφερλής και Sin Boy μαζί στην σκηνή προκάλεσαν πανικό, με θετικά ή αρνητικά σχόλια. Η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή είναι πολλά υποσχόμενη…

Κάθε παράστασή του είναι μια επιτυχία και ο κόσμος περνάει όμορφα, γελάει με την ψυχή του και το διασκεδάζει. Η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή παίζεται στο Δελφινάριο και θα φιλοξενείται εκεί σίγουρα μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου. Επομένως μη τη χάσεις!

Γιατί όταν αποφασίζεις να κάνεις κωμωδία πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχει βρεθεί ο ΣΕΦ ΤΗΣ! Και

ναι! Ο ΣΕΦ βρέθηκε! Και δεν είναι ένας απλός ΣΕΦ! Είναι ο MASTER ΣΕΦ! Για την ακρίβεια, είναι ο MASTER του γέλιου ΣΕΦερλής Μάρκος! Υπόσχεται στο πλατύ κοινό του γέλιο μέχρι δακρύων. Καυστική σάτιρα, αλλά και μαθήματα κωμωδίας από το Μετρ του είδους στο πλήρως ανακαινισμένο (οπτικοακουστικά και όχι μόνο) θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ.

View this post on Instagram

Ο Βαλάντης σας περιμένει στο «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕΦ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ» από Τρίτη έως Κυριακή στις 9:00 μ.μ. στο θέατρο Δελφινάριο! #MarkosSeferlis #Delfinario2019 #Athens #Comedy #ComedyShow #Theatre

A post shared by Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) on Aug 6, 2019 at 8:54am PDT

Ένας 30μελής θίασος, κάτω από την σκηνοθετική μπαγκέτα του ΣΕΦ της κωμωδίας Μάρκου Σεφερλή, αναμειγνύει τόσο καλά τα υλικά, έτσι ώστε η συνταγή να «δέσει» και να σημειώσει μια ακόμα επιτυχία, αλλά και να χαρίσει άφθονο γέλιο στους λάτρεις του καλού και έξυπνου χιούμορ!

Info!

ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ, Ακτή Δηλαβέρη, Μικρολίμανο
(παραπλεύρως Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας), Πειραιάς
Τηλέφωνα Θεάτρου: 210 4176402 – 210 4176404 – 213 0333157

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για τα μειωμένα εισιτήρια, είναι απαραίτητη η Προσκόμιση των Απαραίτητων Πιστοποιητικών στα Ταμεία ή στην Είσοδο του Θεάτρου.Για όλα τα Α.Μ.Ε.Α. η Είσοδος στο Θέατρο είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ο συνοδός πληρώνει μειωμένο εισιτήριο αξίας 10,00 €.

Μπες στο viva.gr για τα εισιτήρια

View this post on Instagram

«ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕΦ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ» στο θεάτρο Δελφινάριο! #MarkosSeferlis #Delfinario2019

A post shared by Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) on Jun 5, 2019 at 10:19am PDT

Προσοχή! Όσοι θεατές έχετε αγοράσει VOUCHER μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το κανονικό εισιτήριό σας – το οποίο είναι απαραίτητο για την είσοδό σας στο χώρο τού θεάτρου – επιλέγοντας Ημέρα και Θέση.

Το Voucher μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το εισιτήριό σας είτε μέσω του VIVA.gr είτε στο ταμείο του θεάτρου και ΙΣΧΥΕΙ για όλο το διάστημα των παραστάσεων, μέχρι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Το άρθρο Ο Μάρκος Σεφερλής γίνεται… σεφ! Αντέχεις να το δεις; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα