Ο αθλητής με τη μεγάλη καρδιά που δώρισε 1 εκατ. σχολικές τσάντες!

09:21 21/8/2019 - Πηγή: iPop

Όταν οι αθλητικές επιδόσεις συνδυάζονται και με μεγάλη καρδιά και διάθεση για προσφορά, η αξία του αθλητή είναι ακόμα μεγαλύτερη! Ο Καουάι Λέοναρντ δώρισε 1 εκατομμύριο σχολικές τσάντες σε παιδιά που έχουν ανάγκη κι έγινε το θέμα της ημέρας.

Το νέο αστέρι των Κλίπερς, ο Καουάι Λέοναρντ, έδειξε με τον πιο έμπρακτο τρόπο την ανθρώπινη πλευρά του, αποφασίζοντας μαζί με το ίδρυμα των Κλίπερς, να δωρίσει 1 εκατομμύριο σχολικές τσάντες σε μαθητές από οικογένειες στην Καλιφόρνια με χαμηλό εισόδημα.

Όπως είπε

ο ίδιος στις δηλώσεις του, στόχος του είναι να συμβάλλει ουσιαστικά, εντός κι εντός του παρκέ. Αυτός ένιωσε ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Στόχος μου φέτος είναι να συμβάλλω ουσιαστικά, τόσο εντός, όσο και εκτός του παρκέ. Και ένιωσα ότι έτσι ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσω. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να κάνω αυτήν την ανακοίνωση στο Μορένο Βάλεϊ που αποτελεί και τη γενέτειρα πατρίδα μου, όπως επίσης και στο Δημοτικό μου σχολείο. Όμως τα οφέλη  θα είναι για όλο το Λος Άντζελες. Ήθελα να βοηθήσω ανθρώπους που έχουν ανάγκη και χαίρομαι που καταφέραμε να δώσουμε χαμόγελο

Δες πλάνα απ’ τη στιγμή που ο Καουάι δίνει τις σχολικές τσάντες και χαρίζει χαμόγελα:

Keywords
Τυχαία Θέματα