Ο Μάνεσης παίρνει θέση στην κόντρα με την Μελέτη. Η απάντησή του

17:50 6/10/2020 - Πηγή: iPop

O Νίκος Μάνεσης απάντησε μετά τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη, παίρνοντας θέση για τα περί ευθυνών όσον αφορά την εκπομπή Ώρα Για Μελέτη.

Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν έντονες φήμες για μια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους, ενώ ακουγόταν επίσης ότι η Ελεονώρα Μελέτη σκέφτεται να παραιτηθεί.

Έτσι,

η Ελεονώρα αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες μέσα απ’ την ραδιοφωνική της εκπομπή. Η ίδια είπε πως δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται περί παραίτησης, όμως, είχε πει ότι ουσιαστικά δεν έχει γνώμη για το τι προβάλλεται και απλά υπηρετεί ένα κόνσεπτ για το οποίο αποφασίζουν άλλοι.

Τι απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη για τις φήμες περί κόντρας με τον Νίκο Μάνεση;

Τώρα, ο Νίκος Μάνεσης, μετά τις δηλώσεις της Μελέτη, παίρνει με τη σειρά του θέση, δηλώνοντας πως εδώ και 3 εβδομάδες δεν ασχολείται με την εκπομπή. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν πλήρη ευθύνη, μετά την απόφασή του να απομακρυνθεί διακριτικά, αφού εκείνη αποφάσισε πως δεν ήθελε το κόνσεπτ που είχε αρχικά συμφωνηθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μάνεση στο newspistol.gr και τον Χάρη Λεμπιδάκη:

Εδώ και τρείς εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη. Σύμφωνα με την διοίκηση του ALPHA, η Ελεονώρα αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainment. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ, όμως μετά την μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δε θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία

Το σίγουρο είναι πως αυτή η κόντρα, που μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε αν ισχύει, έχει πάρει πλέον πιο “δημόσιες” διαστάσεις, αφού και οι δύο έχουν εκφράσει δημόσια τις απόψεις τους για το γεγονός. Αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ο Μάνεσης παίρνει θέση στην κόντρα με την Μελέτη. Η απάντησή του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα