Πρόσθεσε κολοκύθα στη ζύμη των pancakes και απογείωσε τη γεύση τους!

15:20 6/10/2020 - Πηγή: iPop

Είναι το λαχανικό του Φθινοπώρου και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους! Τα pancakes με κολοκύθα είναι ένας απ’ αυτούς τους τρόπους!

Η κολοκύθα είναι ιδανική τόσο για αλμυρές όσο και για γλυκές συνταγές. Συνδυάζεται με πολλά διαφορετικά υλικά και δίνει μια ξεχωριστή γεύση σε κάθε φαγητό. Δοκίμασε τα pancakes με την κολοκύθα και σου εγγυόμαστε ότι θα τα λατρέψεις!

Halloween mini oreo cheesecakes με κολοκύθα

Τα υλικά για τα pancakes με κολοκύθα:

Για 8 μερίδες:

2 φλιτζάνια αλεύρι (125 g)¼
φλιτζάνι ζάχαρη (50 g) ή γλυκαντικό της επιλογής σου4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ¼ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι1 ½ φλιτζάνια γάλα (355 mL), συν περισσότερο εάν χρειαστεί¼ φλιτζάνι βούτυρο (57 g), λιωμένο2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια1 αυγό1 φλιτζάνι πουρέ κολοκύθας (225 g)Πώς θα φτιάξεις τα pancakes με κολοκύθα;Συνδυάζουμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη (ή το γλυκαντικό), το μπέικιν, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι σε ένα μπολ μεγάλου μεγέθους.Φτιάχνουμε ένα κενό στο κέντρο και χτυπάμε ελαφρά το γάλα, το λιωμένο βούτυρο, τη βανίλια και το αυγό. Προσθέτουμε τον πουρέ κολοκύθας στο μείγμα.Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και αλείφουμε με ελάχιστο βούτυρο.Ρίχνουμε μια κουτάλα απ’ την ζύμη στο τηγάνι. Όταν η κάτω πλευρά ροδίσει και αρχίζουν να εμφανίζονται φουσκάλες στην επιφάνεια, γυρνάμε το pancake απ’ την άλλη πλευρά με μια σπάτουλα.Σερβίρουμε με το topping της επιλογής μας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Πρόσθεσε κολοκύθα στη ζύμη των pancakes και απογείωσε τη γεύση τους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα