Ο Κρατερός Κατσούλης μιλά για την περιπέτεια της υγείας του που του άλλαξε την κοσμοθεωρία

17:18 23/2/2020 - Πηγή: iPop

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε και μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης για την περιπέτεια της υγείας του που τον ταλαιπώρησε και του άλλαξε την κοσμοθεωρία. 

Ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στα παιδιά του, τη μητέρα του, την αγάπη του για τα Κουφονήσια, την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά μίλησε μεταξύ άλλων και για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε πρόπερσι.

Σχετικά με το αγαπημένο του νησί, τα Κουφονήσια, είπε “η μαμά μου είναι εικαστικός και ζει στα Κουφονήσια τα καλοκαίρια. Πλέον τα Κουφονήσια είναι το νησί

μου. Τους ξέρω και με ξέρουν από μικρό παιδί”.

Τι είπε, όμως, ο Κρατερός Κατσούλης για την περιπέτεια της υγείας του;

Μίλησε ανοιχτά για όσα έζησε πρόπερσι, λέγοντας χαρακτηριστικά “Πήγα κι ήρθα” και συνέχισε αναφέροντας πως πέρασε ένα 24ωρο περιμένοντας τα αποτελέσματα κι ύστερα έπρεπε να κάνει την αποθεραπεία για 6 μήνες. Τόνισε ότι η περιπέτεια της υγείας του τού άλλαξε τη ζωή κι έπρεπε να κάνει 6 μήνες αποθεραπεία για να μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Συνέχισε λέγοντας πως έφυγε και από το θέατρο και την τηλεόραση για να αντιμετωπίσει την ασθένεια αυτή.

Είχα πάρα πολύ χρόνο να σκεφτώ. Εκεί έκανα απολογισμό για 2-3 ζωές μαζεμένες . Αναθεώρησα πολλά πράγματα, άλλαξα νοοτροπία σε κάμποσα πράγματα και ακόμα μαθαίνω να διαχειρίζομαι πράγματα που θα έπρεπε να έχω αλλάξει που ακόμα δεν έχω καταφέρει.

Το συμβάν αυτό συνέβη από μια στιγμή στην άλλη, όπως είπε ο ίδιος. “Μούδιασε η μια μου πλευρά μέσα σε μισή ώρα. Ήμουν στο γήπεδο εκείνη την ώρα και μετά πήγα στο θέατρο κι απλά δεν μπορούσα να κουνήσω το πόδι μου” είπε χαρακτηριστικά. Νόμιζε, μάλιστα, πως ήταν από τη μέση του και δεν ανησύχησε πολύ αρχικά, αλλά τελικά αυτό που κατάλαβε είναι ότι “το στρες βλάπτει σοβαρά την υγεία. Κάνω διαλογισμό και θεραπείες με ενέργεια”.

Όσον αφορά την καθημερινότητά του με την Κατερίνα Καραβάτου, δήλωσε χαρακτηριστικά “περισσότερο βρισκόμαστε στη δουλειά παρά στο σπίτι”, καθώς και πως δεν έχουν ίδιο ωράριο.

Διάβασε ακόμα:

Η εξομολόγηση του Κρατερού Κατσούλη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Το άρθρο Ο Κρατερός Κατσούλης μιλά για την περιπέτεια της υγείας του που του άλλαξε την κοσμοθεωρία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα