Η ανάρτηση του Snik για την νέα αρχή της Ηλιάνας στην τηλεόραση

13:13 12/8/2020 - Πηγή: iPop

Όλοι λίγο – πολύ περιμέναμε την αντίδραση του γνωστού τράπερ, για το νέο βήμα της συντρόφου του στην τηλεόραση. Η ανάρτηση του Snik για την Ηλιάνα και το νέο της ξεκίνημα στο ”Pop Up” είναι άκρως ενθαρρυντική.

Η είδηση της παρουσιάστριας Ηλιάνας στο κανάλι του Alpha ακούστηκε χαρμόσυνα στα αυτιά του Έλληνα τράπερ. Ο ίδιος, λίγες ώρες, μετά την δημοσίευση του trailer της νέα εκπομπής του γνωστού μοντέλου, ανήρτησε ένα story στο Instagram,

όπου της εύχεται καλή αρχή.

Η ανάρτηση του Snik για την Ηλιάνα:

Το story του Snik, μετά τη προβολή του trailer του ”Pop Up” της Ηλιάνας, ήταν λακωνική αλλά και πολύ ενθαρρυντική.

Στο story του βλέπουμε το trailer της νέα εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, στο οποίο ο ίδιος έχει ρίξει τις πινελιές του. Συγκεκριμένα εύχεται με τεράστια γράμματα στη σύντροφο του «ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ», ενώ την χαρακτηρίζει «BIG ILI» δηλώνοντας το θαυμασμό του για το επόμενο βήμα της καριέρας της.

Δείτε την ανάρτηση του Snik:https://ipop.gr/wp-content/uploads/2020/08/video-1597211946.mp4Η αντίδραση της Ηλιάνας στην ανάρτηση του συντρόφου της:

Η Ηλιάνα, προφανώς, χαρούμενη με την ανάρτηση του Snik, αναδημοσίευσε το story του. Εκεί, δεν γινόταν να μην βάλει και τη δική της πινελιά, αφού πρόσθεσε μια τεράστια καρδιά, δείχνοντας την αγάπη της και τη χαρά της για την υποστήριξη που της δείχνει στο καινούριο πρότζεκτ για την καριέρα της.

Να υπενθυμίσουμε πως Snik και Ηλιάνα μένουν μαζί και επέλεξαν ένα σπίτι στην περιοχή της Νέας Πεντέλης, το οποίο μάλιστα είναι αρκετά μεγάλο, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για τη σχέση τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Εάν δεν είδες το νέο trailer της νέα εκπομπής της Ηλιάνας, πρέπει να το δεις:

To trailer της νέας εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αφήνει… υποσχέσεις

Το άρθρο Η ανάρτηση του Snik για την νέα αρχή της Ηλιάνας στην τηλεόραση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα