Ο έρωτας με έρωτα περνάει;;;

19:31 16/8/2014 - Πηγή: iPop

Τελικά αυτό που λέει το πασίγνωστο αυτό άσμα πως ο έρωτας με έρωτα περνάει, ισχύει;;

Ο έρωτας με έρωτα ΞΕπερνάει… δεν περνάει!! Θέλω όμως να αναλύσω αυτή μου την φιλοσοφία γιατί αλήθεια δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ..

Κατ’αρχάς, όταν είσαι ερωτευμένος και χωρίζεις είναι πολύ δύσκολο να μπεις στη διαδικασία αναζήτησης καινούριου έρωτα. Αν παρ’όλα αυτά περάσει λίγος καιρός αυτό που θα βρεις δε θα ναι έρωτας αλλά «ερωτάκι».

Μπορεί να ενθουσιαστείς αλλά ο ενθουσιασμός θα φύγει εύκολα, με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι πάλι ΤΟΝ έρωτα. Εάν λοιπόν συνεχίζεις και είσαι με τον ενθουσιασμό (δηλαδή με αυτόν που ενθουσιάστηκες αλλά σου έφυγε) θα ξεκινήσεις τις συγκρίσεις, τίποτα δεν θα σε ευχαριστεί και θα έχεις τα αφτιά σου ανοιχτά για τον προηγούμενο και τα μάτια ανοιχτά για τον επόμενο..

Με αυτό τον τρόπο βέβαια και όσο περνάει ο καιρός αρχίζεις και ξεπερνάς τον μεγάλο αυτό έρωτα… Δεν σου περνάει όμως… Για να περάσει ο μεγάλος έρωτας θέλει να ζήσεις και τον χωρισμό… Ο πόνος που θα περάσεις κατά τη διάρκεια του χωρισμού, αυτό που θα γίνεις λίγο drama quin – king, αυτό που θα ακούς λίγο “Αννα Βίσση, Σάκη Ρουβά, Γιάννη Πλούταρχο και όποιον άλλο καλλιτέχνη πονάει μαζί σου, αυτό είναι και το γιατρικό για να περάσει ο έρωτας!

Άλλωστε και βάση ψυχολογίας, όσο πιο πολύ συζητάς κάτι και εκφράζεις τα συναισθήματά σου για αυτό, τόσο πιο εύκολα περνάει… Ένας καινούργιος έρωτας λοιπόν, κάθε άλλο παρά βάρος θα σου είναι.

Μόλις λοιπόν περάσεις όοοολη αυτή την φάση του πόνου, τότε ξεκίνα την αναζήτηση για κάτι νέο.. Κάτι που να μην είχε καμία σχέση με αυτό που είχες… Σε εκείνη τη φάση θα είναι που θα σου έχει περάσει ο έρωτας και δεν θα τον έχεις απλά ξεπεράσει, δηλαδή κάθε τόσο να τον φέρνεις στο μυαλό σου και να σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν…

Συμπέρασμα;;; Για να σου περάσει ο έρωτας.. πρέπει να περάσεις totally τη φάση του χωρισμού και μετά να βρεις κάτι νέο…

Δεν ξέρω για σένα… πάντως εγώ με έπεισα!!!

The post Ο έρωτας με έρωτα περνάει;;; appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
γηναικες μαι πονη εροτα ζοοφηλο
Τυχαία Θέματα