Tentsile: Κατασκήνωσε ανάμεσα στα δέντρα

14:31 16/8/2014 - Πηγή: iPop

Αυτή η εφεύρεση φέρνει το camping κυριολεκτικά σε άλλο επίπεδο. Ο Alex Shirley-Smith, ένας Λονδρέζος αρχιτέκτονας δεντρόσπιτων, είχε την ιδέα ενός φορητού δεντρόσπιτου, που ονομάστηκε Tentsile, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κρεμούν το αντίσκηνό τους σε απόσταση από το έδαφος. Με τη βοήθεια του βιομηχανικού σχεδιαστή Kirk Kirchev ο Shirley-Smith έκανε το Tentsile πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας το Tentsile έχει την άνεση μιάς αιώρας και την ασφάλεια

και ευρυχωρία ενός αντίσκηνου για αρκετά άτομα. Ασφαλίζεται με τρία σημεία ανάρτησης, και οι ιμάντες δαπέδου μπορούν να χωρίσουν το δεντρόσπιτο σε ξεχωριστές αιώρες.

Το Tentsile διαθέτει οροφή τύπου σίτας για προστασία των ατόμων από έντομα κ.ά. και είναι επίσης αδιάβροχη και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV-protected). Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι μπορεί να αντέξει μέχρι 375 kg και κοστίζει 599$ ή 749$ ανάλογα με τον τύπο. Σίγουρα δεν είναι και η πιο φτηνή επιλογή καθώς αν έχει να διαθέσεις τέτοιο ποσό θα έχεις και να μείνεις σε 5άστερο ξενοδοχείο, αλλά η σκέψη της κατασκήνωσης ανάμεσα στα δέντρα σίγουρα ενουσιάζει.

Αν όχι, παραδοσιακή σκηνάρα, το απαραίτητο κουλεράκι και είμαστε έτοιμοι.

The post Tentsile: Κατασκήνωσε ανάμεσα στα δέντρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα