Το βίντεο που θα συγκινήσει κάθε ζωόφιλο

17:31 16/8/2014 - Πηγή: iPop

Μια οικογένεια από τα Νότια Καλιφόρνια είχε χάσει κάθε ελπίδα πως θα ξαναβρεί τον αγαπημένο τους σκύλο, ώσπου δέχτηκε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα.

Η Foxy η πολυαγαπημένη σκυλίτσα της οικογένειας Martinez είχε εξαφανιστεί το 2010 όταν η οικογένεια είχε μετακομίσει από το Montebello στο Whittier το 2010. Αφού έκαναν ότι μπορούσαν για να την βρουν –κόλλησαν αφίσες σε δέντρα σε όλη την περιοχή και απευθύνθηκαν σε όλα τα καταφύγια ζώων- πίστεψαν πως η foxyδεν ήταν καλά και πίστεψαν πως δεν θα τη ξαναβρουν ποτέ.

Όμως η Foxy ήταν ακόμα ζωντανή και υγιής. Το καταφύγιο ζώων, Riverside County

Animal Shelter κάλεσε στο τηλέφωνο την οικογένεια Martinez για να τους ειδοποιήσουν πως είχαν βρει τη σκυλίτσα τους μέσω ενός μικροτσίπ, στο Riverside, 53 χιλιόμετρα από το Montebello, στην Κομητεία του Λος Άντζελες.

«Δεν έχω καμία ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί. Δεν ξέρω τι συνέβη της. Μακάρι να μπορούσε να μας πει», είπε η μαμά της οικογένειας αμέσως μόλις δέχτηκε το τηλεφώνημα.

Όπως ήταν φυσικό η αντίδραση της σκυλίτσας στη θέα της οικογένειας μετά από δυο χρόνια θα μείνει χαραγμένη σε όποιον δει το παρακάτω βίντεο, που έχει γίνει viralστο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες. Φυσικά και η οικογένεια εμφανώς συγκινημένη υποδέχτηκε την αγαπημένη τους σκυλίτσα. Δες το βίντεο, που θα συγκινήσει κάθε ζωόφιλο, με την συγκινητική στιγμή της επανένωσης της οικογένειας με την αγαπημένη τους Foxy.

Photo: nbclosangeles.com

The post Το βίντεο που θα συγκινήσει κάθε ζωόφιλο appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
?? ???
Τυχαία Θέματα