Ο χρόνος λίγος, οι ειδήσεις πολλές; Τα νέα της ημέρας με μια ματιά

07:55 5/4/2017 - Πηγή: iPop

Ο χρόνος σου λίγος, οι ειδήσεις, όμως, πολλές; Δεν υπάρχει λόγος άγχους, το iPop.gr σε κρατάει ενημερωμένο ακόμα και μ’ ένα κλικ, αφού σ’ αυτό το άρθρο θα βρεις όλες τις ειδήσεις της ημέρας, για να είσαι ενημερωμένος, χωρίς να χάνεις χρόνο!

Δεν λέει να φτιάξει ο καιρός! Άστατο θα είναι το σκηνικό του καιρού για ακόμα
μια μέρα, με τις νεφώσεις να γίνονται σταδιακά βροχές, ενώ απ’ το βράδυ αναμένεται βελτίωση του καιρού.

Πρόοδος στις συζητήσεις – Συνέχεια με τηλεδιάσκεψη. Πρόοδος σημειώθηκε στις συζητήσεις για την δεύτερη αξιολόγηση κατά τη συνάντηση που είχε η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα με εκπροσώπους των Θεσμών κι Ευρωπαίους αξιωματούχους το βράδυ της Τρίτης στις Βρυξέλλες.

Χωρίς τρόλεϊ ακόμα μια μέρα. Χωρίς τρόλεϊ θα παραμείνει η πρωτεύουσα και σήμερα, Τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας απ’ τις 11 έως και τις 4 το απόγευμα.

Κλειστός ο σταθμός «Δουκίσσης Πλακεντίας». Κλειστός θα παραμείνει απ’ τις 9 το βράδυ της Τετάρτης ο σταθμός του Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» λόγω των εργασιών για την εγκατάσταση του νέου αυτόματου συστήματος συλλογής κομίστρου.

Ξεκινούν ξανά οι συνομιλίες για το Κυπριακό. Ξεκινούν ξανά οι συνομιλίες για το Κυπριακό, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ειδικός σύμβουλος του γ.γ. του ΟΗΕ, Espen Barth Eide. Οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό θα ξεκινήσουν εκ νέου στις 11 Απριλίου.

Photo: Getty

The post Ο χρόνος λίγος, οι ειδήσεις πολλές; Τα νέα της ημέρας με μια ματιά appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
τανεατηεημερσς
Τυχαία Θέματα