Ο αναπάντεχος συνδυασμός γυμναστικής και σεξ που βελτιώνει την ερωτική σου ζωή!

18:51 25/1/2020 - Πηγή: iPop

Έχουμε μιλήσει τόσες φορές για τα οφέλη του σεξ και τα πλεονεκτήματα της σωματικής άσκησης. Ήρθε η ώρα να τα συνδυάσουμε, αφού η γυμναστική πριν το σεξ βελτιώνει την ερωτική σου ζωή. 

Ναι, καλά διάβασες. Δεν μιλάμε για τη γυμναστική οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά συγκεκριμένα για τη γυμναστική πριν το σεξ. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια μπορεί να έχει πολλά οφέλη που δεν μπορείς ακόμα να διανοηθείς.

Πώς βελτιώνει η γυμναστική πριν το σεξ την ερωτική σου ζωή;

GETTY IMAGES/ SOUTH_AGENCY

Με τη σωματική άσκηση εκτονώνονται στον οργανισμό ενδορφίνες, οι λεγόμενες ορμόνες της ευτυχίας, που ανεβάζουν τη διάθεσή σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αλλάζει η ψυχολογία σου, είσαι χαρούμενος, νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου κι έχεις περισσότερη ενέργεια.

Κάνοντας γυμναστική πριν την ερωτική επαφή γεμίζεις αυτοπεποίθηση, βλέπεις τον εαυτό σου διαφορετικά, πιο όμορφο και νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά. Αισθάνεσαι καλύτερα με το σώμα σου, κυκλοφορείς πιο εύκολα γυμνός και νιώθεις πιο άνετα και στο σεξ. Η libido αυξάνεται και έχεις περισσότερη όρεξη για σεξ.

Αυτός είναι ο τρόπος για να απολαύσεις καλύτερα το στοματικό σεξ!

Τόσο η άσκηση, όσο και το σεξ απομακρύνουν το άγχος. Όμως, ο συνδυασμός γυμναστικής και σεξ συμβάλλει ακόμα περισσότερο στη μείωση του άγχους. Η σωματική άσκηση, μάλιστα, έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα στη μείωση της κατάθλιψης και του στρες, πράγμα που με τη σειρά του έχει θετική επίδραση στην ερωτική σου ζωή.

Αν έχεις γυμναστεί έστω και μια-δυο φορές πριν την ερωτική επαφή θα έχεις παρατηρήσει ίσως πως οι οργασμοί ήταν καλύτεροι αυτές τις φορές. Κι όταν λέω καλύτεροι εννοώ πιο δυνατοί και με μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτό συμβαίνει γιατί με τη γυμναστική η κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα αυξάνεται και συνεπώς και οι οργασμοί γίνονται πιο έντονοι και η ερωτική διέγερση φτάνει στα ύψη.

Άσε που έτσι χάνεις ακόμα περισσότερες θερμίδες. Αυτό πού το πας;

Εντάξει, μην ξεπατωθείς κι όλας στην προπόνηση, να έχεις αντοχές και για το κρεβάτι!

Διάβασε το είδος της άσκησης που είναι ιδανικό για το σεξ:

Η άσκηση που θα ανεβάσει στα ύψη την σεξουαλική σου ζωή

Photo: Unsplash/Maddi Bazzocco

Το άρθρο Ο αναπάντεχος συνδυασμός γυμναστικής και σεξ που βελτιώνει την ερωτική σου ζωή! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα