Ο Άγιος Παΐσιος “γκρέμισε” το Twitter και σάρωσε στην τηλεθέαση

11:37 11/2/2022 - Πηγή: iPop

Ο Άγιος Παΐσιος έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA και καθήλωσε το κοινό. Η επιτυχία του είναι ήδη δεδομένη, με το πρώτο επεισόδιο να σαρώνει τόσο στην τηλεθέαση όσο και στο Twitter.

Το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με ανυπομονησία τη νέα παραγωγή του MEGA και η πρεμιέρα ανταπεξήλθε των προσδοκιών που είχαν χτιστεί.

Η σειρά “Άγιος

Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό” έδειξε απ’ την πρώτη στιγμή ότι είναι μια καλοστημένη παραγωγή, με καταπληκτική σκηνοθεσία κι ένα all star cast.

Άγιος Παΐσιος- Η τηλεθέαση της πρεμιέρας

Η σειρά σάρωσε στην τηλεθέαση και βρέθηκε πρώτη στους πίνακες της Nielsen. Συγκεκριμένα, άγγιξε το 31,8% στο δυναμικό κοινό και 32,6% στο σύνολο της τηλεθέασης, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 38,5%.

Ο Άγιος Παΐσιος ενθουσίασε το Twitter

Υποκλίνομαι!!! Συγχαρητήρια σε όλους γι αυτό το εκπληκτικό κ μοναδικό αποτέλεσμα! Ο Νικήτας Τσακιρογλου απλά συγκλονιστικός! Σίγουρα θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι βλέποντας αυτή τη σειρά..!Δε γίνεται διαφορετικά.. #ΆγιοςΠαΐσιος #AgiosPaisios pic.twitter.com/meOKqSiimJ

— Πεινασμένη Πριγκίπισσα (@EsperanzaArge) February 10, 2022

Τελικά όταν θέλουμε να κάνουμε ποιοτική τηλεόραση, μπορούμε.

Κόντρα στην σήψη και την δυσωδία την κοινωνίας επιτέλους μια σειρά που προβάλλει σωστά προτυπα και κάνει τον άνθρωπο να κοιτάζει προς τα πάνω.

#AgiosPaisios

— Εϋνάρδος (@Eynardos) February 10, 2022

Έχω μείνει μπροστά απο την οθόνη και χαζεύω. Τι ηθοποιάρα! Τι παραγωγή! Πόση ομορφιά! #AgiosPaisios pic.twitter.com/QmfaFfhT2f

— Eirini Dragasi (@Irinidragasi) February 10, 2022

Επιτέλους λίγη ποιότητα στα μάτια μας, γιατί πήξαμε στα reality… #AgiosPaisios pic.twitter.com/vyjfjg3T3Y

— Lord Christos Kazantzoglou (@CKazantzoglou) February 10, 2022

Η νεα μας βραδινη συνήθεια Αν κ νωρίς διακρίνω πως η παραγωγή φαίνεται να είναι πολυ καλή
Ευλογησον #AgiosPaisios pic.twitter.com/bwi8vFPcn0

ANNA MARIA PSYCHARAKI (@Anamariapsychar) February 10, 2022Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία ξεκινά από τη γέννηση του Αγίου Παϊσίου, κατά κόσμον Αρσενίου Εζνεπίδη, στα Φάρασα της Καππαδοκίας. Μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης, η οικογένεια του μικρού Αρσενίου ξεριζώνεται και παίρνει τον δρόμο της προσφυγιάς για την Ελλάδα. Ο μικρός Αρσένιος μεγαλώνει στην Κόνιτσα της Ηπείρου με τη γιαγιά του και τη μητέρα του, οι οποίες του μεταδίδουν τη βαθιά τους πίστη στον Χριστό και την αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Μεγαλώνει με τις ιστορίες για τον Άγιο Αρσένιο και μέσα του φουντώνει η επιθυμία από μικρή ηλικία να ακολουθήσει τη μοναχική ζωή. Το 1945 κατατάσσεται στον στρατό όπου υπηρετεί ως ασυρματιστής. Με την αποστράτευσή του επισκέπτεται το Άγιον Όρος. Σύντομα, όμως, επιστρέφει στην Κόνιτσα για οικογενειακούς λόγους και παραμένει εκεί για τρία χρόνια.

Αναχωρεί οριστικά για το Άγιον Όρος τον Μάρτιο του 1953 και καταλήγει στη Μονή Εσφιγμένου. Έπειτα από τρία χρόνια βρίσκεται στη Μονή Φιλοθέου, όπου γίνεται μοναχός και παίρνει το όνομα Παΐσιος. Στέλνει μια φωτογραφία του στη μητέρα του με την οποία την αποχαιρετά και της λέει ότι για μάνα του πια θα έχει την Παναγία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Άγιος Παΐσιος “γκρέμισε” το Twitter και σάρωσε στην τηλεθέαση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα