Η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε δει τον Κάρολο 2 μέρες πριν βγει θετικός

11:04 11/2/2022 - Πηγή: iPop

Έχει η Βασίλισσα Ελισάβετ κορονοϊό; Όλοι ελπίζουμε πως όχι. Η ίδια είχε δει τον Πρίγκιπα Κάρολο, 2 μέρες πριν διαγνωστεί εκείνος θετικός για δεύτερη φορά.

Ο Guardian μεταδίδει ότι πηγή του Παλατιού επιβεβαίωσε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε άμεση επαφή με τον γιο της Κάρολο, δύο μέρες πριν τη διάγνωσή του με κορονοϊό. Ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα. Πάντως, η ίδια πηγή αρνήθηκε να πει εάν έχει αρνητικό τεστ.

Το

δημοσίευμα του Guardian σημειώνει πως πιστεύεται ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ συνομιλούσε με τον Κάρολο, την Τρίτη, για ζήτημα του Κάστρου του Ουίνσδορ. Θυμίζουμε ότι η μονάρχης είναι πλήρως εμβολιασμένη, συνεπώς δεν θα αυτοαπομονωθεί, με την κατάστασή της, ωστόσο, να παρακολουθείται.

Το Clarence House είχε ανακοινώσει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Πρόκειται για την δεύτερη φορά που νοσεί, καθώς είχε covid-19 τον Μάρτιο του 2020.

Σήμερα το πρωί, ο Πρίγκιπας Charles βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και είναι σε απομόνωση. Η Μεγαλειότητά του νιώθει βαθιά απογοήτευση που δε θα μπορέσει να παρευρεθεί στις σημερινές εκδηλώσεις στο Winchester και θα επαναπρογραμματίσει την επίσκεψή του το συντομότερο δυνατόν

Η Καμίλα προς το παρόν είναι αρνητική και εκτελεί μόνη της τα καθήκοντά της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε δει τον Κάρολο 2 μέρες πριν βγει θετικός εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα