Πώς να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία; Τι θα έκανες αν κάποιος μπορούσε να σου εγγυηθεί ότι γνωρίζει το πώς;

17:01 10/2/2022 - Πηγή: iPop

Το βιβλίο του Bill Gates, που θα κυκλοφορήσει αυτή την άνοιξη, μόλις παρουσιάστηκε στη ιστοσελίδα του. «How to Prevent the Next Pandemic» είναι ο τίτλος με τον οποίο θα κυκλοφορήσει. Πρόκειται για μια μελέτη που έχει γίνει σε συνεργασία με ειδικούς μέσα και έξω από το ίδρυμα GATES και σύμφωνα με τα αποτελέσματα που πήραν μπορεί να βεβαιώσει ότι «ο COVID-19 μπορεί να είναι η τελευταία πανδημία».

Το νέο βιβλίο του Bill Gates

Ανυπομονώ να πιάσω στα χέρια μου το

νέο βιβλίο του Bill Gates. Με τον τρόπο που το παρουσιάσε με έπεισε ότι γνωρίζει τον τρόπο και έχει στα χέρια του τη γνώση και με το βιβλίο αυτό τη μοιράζεται με τους ανθρώπους εκεί έξω. Ο Gates μέσα από το ίδρυμα που έχει, είναι ευαισθητοποιημένος σε αυτά τα θέματα και αυτές τις ανησυχίες τους τις μοιράζεται με κάθε τρόπο, είτε σε Ted Talks, είτε σε Video είτε με κάποιο βιβλίο, όπως έκανε και με το βιβλίο «πώς να αποφύγουμε την κλιματική αλλαγή» όπου εκεί παρουσίασε το θέμα που απασχολεί όλους μας τα τελευταία χρόνια.

Έχω γράψει ένα βιβλίο για το πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι ο κόσμος δεν θα υποφέρει ποτέ ξανά από κάτι σαν το COVID-19

Bill GatesΟι σκέψεις που μου γεννιούνται

Αν διαβάσεις τη σχετική ανάρτηση στο blog του, θα δεις πόσο πολύ τον ενδιαφέρει, όπως όλους μας, το να καταφέρουμε να αποτρέψουμε άλλη μια πανδημία, ότι ο COVID-19 ήταν κάτι μας έπιασε εντελώς απροετοίμαστους και ο λόγος για να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές και θέσεις εργασίας που χάθηκαν.

Με αφήνουν παντελώς αμέτοχη οι διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που έχουν κατασκευάσει κάποιοι και μάλιστα κάποιες μπλέκουν μέσα και το όνομα του Gates. Δεν εθελοτυφλώ απλά δεν έχει νόημα να στρέφω εκεί την προσοχή μου.

Όλοι οι «μεγάλοι» που έχουν λόγο στην σημερινή κοινωνία, οι άνθρωποι με επιρροή και εκείνοι που μπορούν κάνουν κάτι για όλον τον πλανήτη, βρίσκονται αρκετά συχνά και συνεδριάζουν για την κλιματική αλλαγή και την προστασία του πλανήτη. Αν διαβάσεις το βιβλίο του για την κλιματική αλλαγή θα καταλάβεις ότι όσο «μικροί» και αν είμαστε πραγματικά έχουμε την ικανότητα να βοηθήσουμε.

Τι είναι η προτεραιότητα

Για τον καθένα μας είναι διαφορετική η έννοια της προτεραιότητας. Ωστόσο τι να τα κάνουμε όλα τα λεφτά του κόσμου όταν δεν θα μπορούμε να απολαύσουμε το δώρο της φύσης ή της ζωής. Τα τελευταία δύο χρόνια μας απέδειξαν ότι μπορούν τα πάντα να παραλύσουν και όλα όσα έχουμε σήμερα ως δεδομένα να διαλυθούν σαν κάστρο από τραπουλόχαρτα.

Τα βιβλία του Gates νομίζω ότι γράφτηκαν για να μας δώσουν ένα μέρος της γνώσης που έχει και εκείνος αποκομίσει από τη ζωή του, είναι ένα δώρο για τους ανθρώπους που τους δείχνει ότι μπορούμε και έχουμε δύναμη να κάνουμε πράγματα. Με κάποιον τρόπο μπορούμε να βάλουμε συνολικά το λιθαράκι μας.

Πχ εμείς απολαμβάνουμε τα οφέλη της επιστήμης, όταν την ίδια στιγμή σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μόνο το 27% του πληθυσμού της Αφρικής είναι προστατευμένο με το εμβόλιο.

Ο Bill Gates έζησε ένα από τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής του. Ναι, τελικά τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία; Τι θα έκανες αν κάποιος μπορούσε να σου εγγυηθεί ότι γνωρίζει το πώς; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos