Ο αδερφός του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου πήγε στο The Voice! Πώς αντέδρασαν οι κριτές;

09:56 21/10/2019 - Πηγή: iPop

Αφού είχαμε δει μέλος των ONE να πηγαίνει στο The Voice, τώρα ήρθε η σειρά και συγγενικού προσώπου μέλους του γκρουπ να δοκιμάσει την τύχη του στο μουσικό reality. Ο αδερφός του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου πήγε στο The Voice! Πώς αντέδρασαν οι κριτές όταν τον είδαν;

Το βράδυ της Κυριακής είδαμε τον 25χρονο Στέφανο Χριστοφόρου να δοκιμάζει την τύχη του απέναντι σε τέσσερις γυρισμένες πλάτη καρέκλες, προσπαθώντας μέσα απ’ την ερμηνεία να πείσει τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν και να τον διεκδικήσουν

στις ομάδες τους.

Τελικά… πέρασε στην επόμενη φάση ο αδερφός του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου;

Ο 25χρονος Στέφανος ερμήνευσε την παλαιότερη επιτυχια του Justin Timberlake «Cry me a river», ξεσηκώνοντας το κοινό, αλλά και καταφέρνοντας να κάνει τους τρεις απ’ τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Συγκεκριμένα, πρώτος πάτησε το κουμπί ο Σάκης Ρουβάς και ακολούθησαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Έλενα Παπαρίζου.

Ο Πάνος Μουζουρακης ήταν ο μόνος απ’ τους τέσσερις κριτές που δεν πάτησε το κουμπί για να γυρίσει η καρέκλα του.

Απ’ τους τρεις κριτές που τον διεκδίκησαν, τελικά ο Στέφανος επέλεξε να πάει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η οποία τον έπεισε με τα λόγια της, αλλά και με το γεγονός ότι είναι φίλη με τον αδερφό του!

Στο μεταξύ, στο family room βρισκόταν ο αδερφός του, ο Κωνσταντίνος, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του για την επιτυχία του μικρότερου αδερφού του.

Δες ακόμα:

Παίκτης έριξε μπουνιά στον Σάκη Ρουβά στο The Voice | Video

Το άρθρο Ο αδερφός του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου πήγε στο The Voice! Πώς αντέδρασαν οι κριτές; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα