Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/10/2019)

08:00 21/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/10/2019):Κριός

Σε πιο προσωπικά μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα περπατήσετε σήμερα εσείς

οι Κριοί. Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να ονειρευτείτε το μέλλον σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, θα αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και δεν θα διστάσετε να εξωτερικεύσετε στον/ στην ερωτικό /ή σας σύντροφο τις ερωτικές σας επιθυμίες, γεγονός που θα σας φέρει πιο κοντά.

Ταύρος

Ιδιαίτερα εκφραστικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθείτε στα δίχτυα ενός πλατωνικού έρωτα με ένα συνεργάτη σας από απόσταση.

Δίδυμοι

Την ικανότητα σας να προστατεύετε τα κεκτημένα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα εκφράσετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε προστατευτικά προς τον εαυτό σας, και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της θα έχετε την ικανότητα να φτιάξετε την καθημερινότητα σας όπως εσείς θέλετε, έτσι ώστε με αυτό τον τρόπο να μην σας αγγίζουν τα κακόβουλα σχόλια των συναδέλφων σας και οι εντάσεις που υπάρχουν στον χώρο της εργασίας σας.

Καρκίνος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο δημιουργική πλευρά του εαυτού σας, με αποτέλεσμα να εκπλήξετε ευχάριστα τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε στον/ στην σύντροφο σας τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό σας.

Λέων

Ημέρα χαμηλού ενεργειακού φορτίου, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να βρείτε εμπνευσμένους τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να επανέλθει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στην ζωή σας.

Παρθένος

Ευχάριστες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει ιδιαίτερα τρυφερό και εκφραστικό τον λόγο σας, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας να μαγέψετε τους συνομιλητές σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αποκαλύψετε στον/στην ερωτικό/η σας σύντροφο την πιο τρυφερή σας πλευρά.

Ζυγός

Τα θεμέλια για την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε έτοιμοι να βάλετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία για την οποία έχετε επενδύσει πολλές προσδοκίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η στάση του /της συντρόφου σας θα σας κάνει να δείτε την καθημερινότητα σας πιο όμορφη και λαμπερή.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας ωθήσει να δώσετε διέξοδο στην δημιουργικότητα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα νέο πρόσωπο που θα κάνει την είσοδο του στην ζωή σας θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια τον έντονο αισθησιασμό σας.

Τοξότης

Βουτιά στα βάθη της ψυχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κάνετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να οραματιστείτε το μέλλον της οικογένειας σας. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε έναν ονειρικό έρωτα τον οποίο θα κάνετε ότι περνάει από τα χέρια σας για να μείνει μυστικός.

Αιγόκερως

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες γύρω από τις προοπτικές μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίες με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα πλατωνικό έρωτα με ένα άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο.

Υδροχόος

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να οραματιστείτε την εξέλιξη της καριέρας σας και τις μελλοντικές σας επιτυχίες. Για αυτό όμως θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά και πάνω από όλα να μην χάσετε τα κεκτημένα σας.

Ιχθείς

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με πολύ όμορφο τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα νέο πρόσωπο που θα κάνει την είσοδο του στη ζωή σας θα σας δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες με αποτέλεσμα να το εξιδανικεύσετε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα