Ο Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του Φιλίππου, αλλά χωρίς τη Meghan στο πλευρό του

11:10 12/4/2021 - Πηγή: iPop

Ο Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του παππού του, Πρίγκιπα Φιλίππου, αλλά χωρίς τη σύζυγό του, Meghan Markle.

Την Κυριακή ο Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παρευρεθεί στην κηδεία του επερχόμενη κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου

που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 99 ετών. Ωστόσο, αυτό το ταξίδι το έκανε μόνος του, χωρίς τη σύζυγό του, Meghan Markle και τον γιο τους, Archie. Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιστρέφει ο Πρίγκιπας Harry στην Αγγλία από τον Μάρτιο του 2020, όταν αυτός και η Meghan αποχώρησαν από τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν με τον γιο τους στην Καλιφόρνια.

Το “αντίο” της βασίλισσας Ελισάβετ στον πρίγκιπα Φίλιππο

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο βασιλικός εκπρόσωπος, η Meghan Markle, που διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, δεν μπορούσε να ταξιδέψει, καθώς δεν έλαβε ιατρική άδεια από τον γιατρό της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Δούκας του Sussex έφυγε από την Καλιφόρνια το βράδυ του Σαββάτου και έφθασε στο Λονδίνο, οδηγούμενος στη συνέχεια στην εξοχική κατοικία της βασιλικής οικογένειας στο Nottingham, όπου και θα περάσει την καραντίνα πριν να βρεθεί στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου που θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor το Σάββατο 17 Απριλίου και θα περιορίζεται σε μόλις 30 επισκέπτες, σύμφωνα με τους περιορισμούς της πανδημίας του κορονοϊού. Η τελετή μπορεί να είναι κλειστή, όμως θα μεταδοθεί ζωντανά για όσους επιθυμούν να τιμήσουν τον Δούκα του Εδιμβούργου με την οικογένειά του και θα προβληθεί στις 3 μ.μ. ώρα Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Μπάκιγχαμ, παρακάλεσε τους πολίτες να μείνουν σπίτι και να παρακολουθήσουν την τελετή τηλεοπτικά. Όλες οι δημόσιες πτυχές της κηδείας του συζύγου της Ελισάβετ – οι συνηθισμένες στρατιωτικές παρελάσεις, το λαϊκό προσκύνημα της σορού – ακυρώθηκαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Ο Κάρολος απέτισε φόρο τιμής στον πρίγκιπα Φίλιππο (Video)- Όλες οι λεπτομέρειες για την κηδεία και η επιβεβαίωση για την επιστροφή του Harry στην Αγγλία

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του Φιλίππου, αλλά χωρίς τη Meghan στο πλευρό του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα