«Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ό,τι θέλετε, να σας αγαπάτε»: Η ηχηρή απάντηση της Δανάης Μπάρκα στον Τάσο Ξιαρχό, καθώς το διαδίκτυο γεμίζει γυναίκες με ριγέ

16:41 1/11/2021 - Πηγή: iPop

Ο Τάσος Ξιαρχό το Σαββατοκύριακο προχώρησε σε μία απαράδεκτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα απ’ την οποία ασκούσε κριτική σε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά επειδή φορούσε οριζόντιες ρίγες. Έχει προκαλέσει δικαίως την οργή όλων και αρκετές διασημότητες με λόγο έχουν στείλει το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα.

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε την εκπομπή της, «Πάμε Δανάη» η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Δευτέρας, καθώς η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, στον Τάσο Ξιαρχό. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, εμφανίστηκε στην εκπομπή

της με ριγέ μπλούζα, δίνοντας έμμεσα την δική της απάντηση.

«Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση, είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας. Χωρίς να το κάνουμε το θέμα κλειδαρότρυπα. Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη. Έγινε μεγάλος ντόρος. Ο καθένας έχει την άποψή του.

Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα. Να μας αγαπάμε και να μας φροντίζουμε.

Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ό,τι θέλετε, να σας αγαπάτε και αν κάποια στιγμή αισθάνεστε πιο δυνατοί από κάποιον άλλον, να τον προστατεύετε γιατί μπορεί στη θέση ενός κοριτσιού που υπέστη bullying μπορεί να βρεθούμε εμείς αύριο. Ό,τι γίνετε στον διπλανό, αφορά άμεσα και εμάς. Καλημέρα στη Μαίρη μου», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία της στο ασανσέρ φορώντας μία ριγέ μπλούζα. Στην λεζάντα έγραψε:

«Αύριο πρωί,τα λέμε με πρωινό καφέ και…τις ρίγες μας
Γιατί τα ρούχα είναι για να τα φοράμε οποίοι θελουμε,όπως θέλουμε,σε ο,τι χρωμα και μέγεθος θελουμε και κανείς να μην τα κρίνει
Γιατί ο κόσμος μας δεν δημιουργήθηκε για να «κριθεί» αλλά για να αγαπηθεί
Καληνύχτα ΚΟΥΚΛΕΣ και ΚΟΥΚΛΟΙ
Καλό μήνα! Με Α Γ Α Π Η & Σ Ε Β Α Σ Μ Ο »

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ (@danai_barka)

Τι ακριβώς σημαίνει body shaming και γιατί ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος;

Γέμισε ριγέ το διαδίκτυο:

Κι άλλες προσωπικότητες στάθηκαν δίπλα στο πλευρό του συγκεκριμένου κοριτσιού και δίπλα σε κάθε κορίτσι, γεμίζοντας το διαδίκτυο με ριγέ μπλούζες!

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στη φράση του Τάσου Ξιαρχό στο βίντεό του, σύμφωνα με το οποίο από μικρό παιδί είχε μάθει ότι ένας παχύς άνθρωπος δεν φορά οριζόντιες ρίγες.

Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχο , το bullying γεννάει πολλές φορές bullies.
Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι… pic.twitter.com/DkzrSgEaMy

— Sissy Christidou (@SissyChristidou) October 31, 2021 Κατερίνα Ζαρίφη

«Οι ρίγες
Κάθετες ή οριζόντιες….
Δεν πρέπει να καθορίζουν απόψεις.
Κάθετα πιστεύω ότι φοράμε ότι γουστάρει η ψυχούλα μας.
Και το κορμί μας παχύ αδύνατο ψηλό κοντό δεν πρέπει να αγχώνεται για τα οριζόντια σχέδια.
Αλλά μόνο για νέους ορίζοντες.
Για ένα μόνο σκάω σήμερα το βράδυ.
Γιατί ένα πλάσμα θα κοιμηθεί πληγωμένο.
Και Σ αυτό που θα πω θα είμαι κάθετη και οριζόντια:
Κανεις δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό.
@sissychristidou Σ ευχαριστώ για την φωτό έμπνευση.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs (@zarifious)

Εβελίνα Νικόλιζα

«Βλέπω άπειρες γυναίκες και άντρες (και εμένα μέσα)
με τα κιλά μας τα σπυράκια μας, τις ρυτίδες μας και τις ρίγες μας να χαμογελάμε και να βγαίνουμε με τους φίλους μας και να μιλάμε για πράγματα που μας αρέσουν,
για ταξίδια που θελουμε να κάνουμε για ευτράπελα στη δουλειά κλπ κλπ.
Βλέπω και κάποιους άλλους που βγαίνοντας έξω περνάνε καλά με το να σχολιάζουν και να προσβάλουν τους γύρω τους (θεωρώντας ότι είναι καλύτεροι-είναι να τρελαίνεσαι).
Είναι πολύ ξεκάθαρο το ποια από τις δυο κατηγορίες είναι για λύπηση.
Όχι εμείς
Ρίγες μέχρι να σβήσει ο ήλιος.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Nikoliza (@evelina_nikoliza)

Χρύσα Κατσαρίνη

Η Χρύσα Κατσαρίνη φόρεσε τις ρίγες της, έκανε την χειρονομία της κι έγραψε τα εξής μέσω Twitter:

#ξιαρχο Αν από παιδί οι συζητήσεις που συγκρατησες από το σπιτι ήταν "τι δεν πρέπει να φοράς όταν είσαι παχύς" και όχι "πως πρέπει να συμπεριφερεσαι όταν είσαι άνθρωπος", τότε εξηγούνται πολλά. pic.twitter.com/SuYtVmctgk

— Xrysa Katsarini (@xrysa_katsarini) October 31, 2021

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ό,τι θέλετε, να σας αγαπάτε»: Η ηχηρή απάντηση της Δανάης Μπάρκα στον Τάσο Ξιαρχό, καθώς το διαδίκτυο γεμίζει γυναίκες με ριγέ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα