Dancing With The Stars: Ένα live γεμάτο εκπλήξεις, εντάσεις, διαφωνίες και μία αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε. Ποιο ζευγάρι κέρδισε το πρώτο 10άρι;

11:44 1/11/2021 - Πηγή: iPop

Πραγματοποιήθηκε χθες το 3ο live του Dancing With The Stars, της μεγάλης αυτής χορευτής γιορτής στο Star. Ένα επεισόδιο γεμάτο γκλίτερ, γέλιο, πολύ χορό αλλά και εντάσεις. Φυσικά έγινε και η δεύτερη αποχώρηση με ένα ζευγάρι που κανείς δεν περίμενε.

Οι 15 celebrities και οι παρτενέρ τους, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Δρυμωνάκου και της παρτενέρ του Έφης Χορμόβα

στο 2ο live, ήταν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, χορεύοντας για έναν κοινό, καλό σκοπό, γεμάτοι χαρά και αγάπη.

Οι εμφανίσεις των 15 ζευγαριών και το πρώτο 10άρι. Ποιος το κέρδισε;

Το 3ο live έχει εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση ανάμεσα στου κριτές και το πρώτο 10άρι, το οποίο κανείς δεν περίμενε να το κερδίσει τόσο νωρίς! Ωστόσο, οι κριτές έχουν γίνει πολύ απαιτητικοί και ο ανταγωνισμός έχει ανέβει στα ύψη!

Η Μπέσσυ Αργυράκη μεταμορφώθηκε στο πιο γοητευτικό βαμπίρ για το Halloween με τον παρτενέρ της Γιούρι σε ένα εκρηκτικό πάσο ντόμπλε.

Η Ρεγγίνα και ο Γεράσιμος μάγεψαν το κοινό και τους κριτές με ένα γλυκό και ρομαντικό βιεννέζικο βαλς, ενώ η Victoria μας ταξίδεψε μέχρι την Αβάνα, όπου σαγήνεψε τον Τηλέμαχο με τις κινήσεις της στη salsa.

Λίγο από όλα είχε το «μενού» των τελευταίων 5 ζευγαριών. Μία «καυτή» samba, ένα παθιασμένο paso doble, ένα εκρηκτικό street, μία δυναμική salsa και ένα «ταξιδιάρικο» βαλς. Ποιος χορός σας παρέσυρε περισσότερο με τον ρυθμό του;#DWTSgr @StarChannelGr #StarChannelTv pic.twitter.com/vnzivpu92H

Dancing With The Stars GR (@DWTS_GR) October 31, 2021

Ο Σταύρος και η Μαρία χόρεψαν ένα γρήγορο και εκρηκτικό jive, η Έλενα, ως άλλη βασίλισσα, έκανε μια δυναμική εμφάνιση χορεύοντας tango με τον Βλαντιμίρ και η Μαριάννα έδωσε ένα μάθημα στον άπιστο φίλο της, Σπύρο, με ένα αργεντίνικο tango το οποίο προκάλεσε τις αντιδράσεις της κριτικής επιτροπής.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου υποστήριξε πως η χορογραφία δεν ήταν στα μέτρα της Μαριάννας Γεωργαντή και πως δεν βοήθησε τη διαγωνιζόμενη, καθώς δεν αναδείκνυε τα δυνατά της σημεία.

Ο ένας κριτής ενοχλήθηκε με τα λεγόμενα του άλλου και διαφώνησαν on air με τον Στέφανο Δημουλά να λέει στη Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Έγινε ξανά η παλιά καλή Μαρίνα… Κάποια στιγμή πρέπει να μάθεις κι εσύ να ακούς».

Η Μαριάννα προσπάθησε να σπάσει τα παράθυρα του Σπύρου, η Έλενα είπε στον Βλαντιμίρ “Viva la Vida” και ο Σταύρος έφερε σοκολάτα στην ντάμα του, Μαρία. Ποιος χορός σας άρεσε περισσότερο;#DWTSgr @StarChannelGr #StarChannelTv pic.twitter.com/RvBvu0VVnK

Dancing With The Stars GR (@DWTS_GR) October 31, 2021

Η Τζώρτζια έκανε μάθημα ισπανικών στον Αλέξανδρο με μια σέξι samba και ο Dominik Stars και η Ειρήνη μας μάγεψαν με ένα street dance.

Λίγο από όλα είχε το «μενού» των τελευταίων 5 ζευγαριών. Μία «καυτή» samba, ένα παθιασμένο paso doble, ένα εκρηκτικό street, μία δυναμική salsa και ένα «ταξιδιάρικο» βαλς. Ποιος χορός σας παρέσυρε περισσότερο με τον ρυθμό του;#DWTSgr @StarChannelGr #StarChannelTv pic.twitter.com/9vwtmesr9S

Dancing With The Stars GR (@DWTS_GR) October 31, 2021

Στα ζευγάρια που εντυπωσίασαν και συγκέντρωσαν μία ικανοποιητική βαθμολογία ήταν ο Έντουαρντ και η Ελισάβετ, οι οποίοι χώρισαν κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού foxtrot, ο Πάνος με μία ρομαντική χορογραφία σε ρυθμούς βιεννέζικου βαλς με την ντάμα του Μαρίλη και η Βασιλική με τον Μαξίμ σε ένα γρήγορο και παιχνιδιάρικο quickstep.

Η Χριστίνα Βραχάλη και ο παρτενέρ της ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, χορεύοντας ένα απαιτητικό τσάρλεστον, το οποίο τους έδωσε το πρώτο 10άρι τόσο του φετινού Dancing with the Stars. Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ενθουσιάστηκε, δίνοντας στη Χριστίνα Βραχάλη 10 βαθμούς, ενώ η κριτική επιτροπή επιβράβευσε το ζευγάρι με 36 βαθμούς.

Όλα τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για όλους. Στο τέλος, λοιπόν, της βραδιάς ένα ζευγάρι αποχώρησε. Αυτό το ζευγάρι είναι ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την παρτενέρ του Kριστίνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dancing With The Stars GR (@dwts_gr)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Dancing With The Stars: Ένα live γεμάτο εκπλήξεις, εντάσεις, διαφωνίες και μία αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε. Ποιο ζευγάρι κέρδισε το πρώτο 10άρι; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα