Από την Dorothy από τον «Μάγο του Οζ» μέχρι και το εμβόλιο για τον Covid – 19 το Instagram πήρε φωτιά! Δες πώς γιόρτασαν οι αγαπημένοι μας celebrities το Halloween

12:47 1/11/2021 - Πηγή: iPop

Το Halloween ήρθε και γέμισε στιγμές χαράς και τρόμου σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ειδικά φέτος ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και οι αγαπημένοι μας celebrities μεταμφιέστηκαν και έβαλαν τα δυνατά τους για να σε εντυπωσιάσουν. Εσύ τι πιστεύεις; Τα κατάφεραν;

Μετά την πανδημία οι celebrities επέστρεψαν πιο δυναμικοί από ποτέ και μεταμφιέστηκαν στους αγαπημένους τους χαρακτήρες. Τα κοστούμια ήταν πολλά και το Instagram πήρε φωτιά!

Εμείς, όμως, συγκεντρώσαμε ορισμένες από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις για να σου δώσουν έμπνευση και ιδέες για τις δικές μας απόκριες. Μπορεί να αργούν ακόμα να έρθουν, αλλά οι μέρες περνούν γρήγορα, θα το δεις!

Harry Styles

Ο πρώην σταρ των One Direction έσπασε κάθε στερεότυπο και μας μάγεψε με το κοστούμι που επέλεξε για το Halloween. Ο Harry Styles έχει φορέσει φορέματα σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις του όπως και σε συναυλίες του, αλλά αυτή τη φορά επέλεξε να μας εντυπωσιάσει μεταμορφώνοντας τον εαυτό του σε Dorothy από τον «Μάγο του Οζ».

HARRYWEEN. New York City, NY. I pic.twitter.com/hicpTEWuu0

— Harry Styles. (@Harry_Styles) October 31, 2021 Lil Nas X

Οι εμφανίσεις του Lil Nas X για το Halloween είναι συχνά αξιοσημείωτες και πάντα αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις εμφανίσεις σου. Ωστόσο, φέτος επέλεξε μία σχετικά mainstream στολή και μεταμορφώθηκε σε «The Basketball Guy», γνωστός και ως Seth Powers, από το Ned’s Declassified School Survival Guide, το σόου του Nickelodeon στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

pic.twitter.com/YcrKkRwWrz

— MONTERO (@LilNasX) October 31, 2021 Hailey Bieber

Μία άλλη celebrity που επέλεξε ένα σχετικά επίκαιρο κοστούμι, ήταν η Hailey Bieber, η οποία είπε ότι το ντύσιμό της ήταν εμπνευσμένο από τη «βασίλισσα», Britney Spears. Δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram της, η Hailey απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο όμορφη και σαγηνευτική είναι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

LeBron James

Το icon του NBA απομακρύνεται από την εικόνα που τον είχαμε συνηθίσει και μεταμορφώνεται σε περσόνα του Space Jam 2 για να φέρει λίγο τρόμο στο Halloween. Ο 36χρονος ντύθηκε ως μια τρομακτικά ρεαλιστική εκδοχή του Freddy Krueger, του αδυσώπητου δολοφόνου από τη σειρά ταινιών A Nightmare on Elm Street του Wes Craven.

.@KingJames dressed up as Freddy Krueger for Halloween pic.twitter.com/LBNis6L8vt

— Bleacher Report (@BleacherReport) October 31, 2021 Cardi B

Η Cardi B και η αξιολάτρευτη 3χρονη κόρη της Kulture Kiari μεταμφιέστηκαν για το Halloween με πανομοιότυπα κοστούμια κακής μάγισσας σχεδιασμένα από τον Garo Sparo. Ο 29χρονη ράπερ μοιράστηκε μια σειρά από εντυπωσιακά στιγμιότυπα των δύο κι έριξε το Instagram!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Lizzo

Πέρυσι, η τραγουδίστρια και συνθέτης Lizzo έκλεψε την παράσταση στο Halloween, ντυμένη ως τη διαβόητη μύγα που προσγειώθηκε στο κεφάλι του αντιπροέδρου Mike Pence κατά τη διάρκεια της προεδρικής συζήτησης τον περασμένο Οκτώβριο. Η 33χρονη φέτος έκανε άλλη μία viral εμφάνιση με ένα εντυπωσιακά ρεαλιστικό ντύσιμο Baby Yoda, διοχετεύοντας το αστέρι της σειράς Disney+ The Mandalorian.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Chiara Ferragni

Η Chiarra Ferragni και η οικογένειά της γιόρτασαν το φετινό Halloween μεταμφιεσμένοι σε οικογένεια Adams και η αλήθεια είναι πως τους πηγαίνεις πολύ! Τις εντυπώσεις έκλεψε η μικρή κορούλα τους με την μαύρη περούκα της, η οποία είναι μία γλύκα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

John Legend

Ο διάσημος τραγουδιστής και η οικογένειά τους μεταμφιέστηκαν κι εκείνοι σε οικογένεια Adams κι εμείς ειλικρινά δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιος το έκανε καλύτερα. Εσύ μπορείς να διαλέξεις την αγαπημένη σου οικογένεια;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Legend (@johnlegend)

Orlando Bloom και Katy Perry

Το ζευγάρι χάρισε στιγμές γέλιου σε όλους του ακολούθους του στο Instagram με μία ενδυμασία πιο επίκαιρη από ποτέ! Ίσως ήταν και η καλύτερη εμφάνιση του φετινού Halloween, με την Katy Perry ντυμένη εμβόλιο κατά του Covid19 και τον Orlando Bloom ντυμένο γιατρό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom)

Kerry Washington

Η Kerry Washington έκλεψε κι εκείνη τiς εντυπώσεις ντυμένη με τη φόρμα του Squid Game. Μία εμφάνιση που πιστεύω ότι θα παίξει πολύ και στην Ελλάδα μόλις φτάσουν οι απόκριες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerry Washington (@kerrywashington)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Από την Dorothy από τον «Μάγο του Οζ» μέχρι και το εμβόλιο για τον Covid – 19 το Instagram πήρε φωτιά! Δες πώς γιόρτασαν οι αγαπημένοι μας celebrities το Halloween εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα