Να ανοίξουν οι παιδικές κατασκηνώσεις για τους πρόσφυγες ζητά ο Π. Κουμπουμπλής

15:19 2/3/2016 - Πηγή: iPop

Κάθε πιθανό τρόπο έτσι ώστε να βρεθεί λύση για τη φιλοξενία των προσφύγων αναζητά η Κυβέρνηση. Στόχος είναι να αντιμετωπιστούν οι προσφυγικές ροές και να μπορέσουν να ζουν σε ανθρώπινες συνθήκες οι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα πρόσφυγες.

Στο πλαίσιο των ενεργειών της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν, ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής,

έστειλε σχετική επιστολή στις τράπεζες στην οποία ζητά να ανοιχτούν άμεσα οι κατασκηνώσεις έτσι ώστε να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της οποίες επικαλείται το capital.gr, ο Π. Κουρουμπλής, ζητά από τις τράπεζες να βοηθήσουν. Ο υπουργός Εσωτερικών απευθύνει έκκληση «στα φιλάνθρωπα συναισθήματα και στην ευαισθησία και αλληλεγγύη των τραπεζών μπροστά στο δράμα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες που καταφθάνουν στην πατρίδα μας».

Όπως τονίζει το capital.gr, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μεταξύ των υπολοίπων αναφέρει: «Αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμών από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και παράλληλα την αντιευρωπαϊκή στάση κάποιων χωρών, που αρνούνται να δεχτούν πρόσφυγες και κλείνουν τα σύνορά τους».

Να τονισθεί πως στην επιστολή του ο Υπουργός, δε θέτει συγκεκριμένο χρονικό όριο διαμονής των προσφύγων, αλλά ούτε αναφέρεται σε όρους ή προβλέψεις για το πώς θα χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια οι κατασκηνώσεις.

The post Να ανοίξουν οι παιδικές κατασκηνώσεις για τους πρόσφυγες ζητά ο Π. Κουμπουμπλής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα