Μόνο ένα λεπτό είναι αρκετό

22:00 24/10/2014 - Πηγή: iPop

Η ζωή είναι στιγμές, μαζεμένα λεπτά δευτερόλεπτα, σκέψεις, ευκαιρίες που χάνεις ή κερδίσεις. Έτσι, είναι όλη η ζωή γεμάτη, γεμάτη με πολλά, γεμάτη με διάφορα και διαφορετικά. Τι αξία, όμως, ένα λεπτό; Πόσο μπορεί να μεταβάλει την ζωή σου; Από μηδενική μέχρι ανεκτίμητη. Μηδενική σχεδόν πάντα όταν κοιμάσαι και τα λεπτά περνούν γρήγορα ή ακόμα και όταν γλεντάς. Τότε η ώρα χάνεται μέσα στο άπειρο και οι στιγμές τρέχουν γρήγορα σαν να παίζεις σε fast forward.

’Οταν,

όμως, το σύμπαν συνωμοτεί και το πεπρωμένο στήνει τα δικά σκηνικά, όλα αλλάζουν. Το ένα λεπτό είναι βασανιστικό. Η κακία στιγμή, τα δευτερόλεπτα, και αυτό το ένα λεπτό σου αλλάζει τη ζωή για πάντα! Είναι ικανό να σου διαλύσει το σύμπαν και σε διατάζει αν τολμάς να το χτίσεις ξανά ολομόναχος αν πάλι δεν τολμάς σου κάνει ματιά και σου γελάει ειρωνικά για να σου δείξει ότι είσαι ανύμπορος.

Ένα λεπτό είναι ικανό να σου ματαιώσει σχέδια χρόνων, να σου αλλάξει τη ζωή αλλά ακόμα και να στην καταστρέψει. Το ένα λεπτό έχει δύναμη όσο άπειρη άνθρωποι μαζί και δε διστάζει να τη χρησιμοποιεί σχεδόν πάντα για κακό. Γιατί, όπως, ξέρεις όταν είναι να συμβεί κάτι καλό στη ζωή σου μοχθείς και βάζεις όλη σου τη δύναμη ενώ όταν ο χάρτης σου τη ζωή έχει γραμμένο ένα κακό γεγονός τότε το ένα λεπτό ή ακόμα και το ένα δευτερόλεπτο μπορεί να σου κόψει την ύπαρξη στα δύο.

The post Μόνο ένα λεπτό είναι αρκετό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα