Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι στυλ έχεις

17:32 24/10/2014 - Πηγή: iPop

Επηρεάζει το ζώδιό σου τον τρόπο που ντύνεσαι; Κι όμως, ναι! Μην σου φαίνεται περίεργο. Αν σκεφτείς ότι το ζώδιο επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητά σου, ακόμα και στοιχεία εξωτερικής εμφάνισης, είναι επόμενο ο τρόπος που ντύνεσαι να εξαρτάται και από το ζώδιό σου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα βασικά χαρακτηριστικά ντυσίματος κάθε ζωδίου. Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι στυλ έχεις, λοιπόν!

Κριός

Θέλει να ξεχωρίζει, αλλά φορώντας

απλά κομμάτια. Το σημαντικότερο για την Κριό είναι να εκφράζει την προσωπικότητά του μέσα από το ντύσιμό του, ακόμα κι αν παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας.

Μετακινείται συνεχώς γι” αυτό θέλει τα ανάλογα ρούχα. Δεν της αρέσει η ιδέα της τσάντας χειρός, γι” αυτό είναι πιθανό να επιλέξει σακίδια. Της αρέσουν τα παντελόνια που της δίνουν άνεση. Το χρώμα της είναι το κόκκινο.

Ταύρος

Λατρεύει τα φυσικά, αλλά καλής ποιότητας υφάσματα. Αγοράζει λίγα και ακριβά κομμάτια και δεν είναι φαν των αλυσίδων με τα φτηνά και μαζικά ρούχα.

Λατρεύει τα ουδέτερα χρώματα και εστιάζει στην υφή του υφάσματος. Έχει καμπύλες, αλλά δεν της αρέσει να το επιδεικνύει. Τα χρώματά της είναι το μπεζ, το ανθρακί, το μαύρο και οι αποχρώσεις του καφέ.

Δίδυμος

Αγαπάει τα αξεσουάρ. Βαριέται εύκολα γι” αυτό θέλει να συνδυάζει με διαφορετικό τρόπο τα ρούχα της. Κάνει έρευνα πριν αγοράσει, αλλά είναι ενημερωμένη για τις τάσεις της μόδας. Της αρέσουν τα φλατ παπούτσια γιατί της αρέσει να περπατά. Το χρώμα της είναι από το απαλό κίτρινο μέχρι το βαθύ χρυσό.

Καρκίνος

Είναι ρομαντική. Της αρέσει η δαντέλα, αλλά θέλει να δείχνει προσιτή. Δεν θα φορέσει σκληρά υφάσματα και ρούχα με αρχιτεκτονική δομή, αλλά περισσότερο ζακέτες και πουλόβερ. Τα χρώματά της είναι το πράσινο και το μπλε.

Λέων

Θέλει να τραβάει την προσοχή πάνω της. Θέλει να κάνει είσοδο, γι” αυτό επιλέγει δραματικά ρούχα. Συνήθως επώνυμα. Προτιμά να έχει λιγότερα ρούχα, αλλά ιδιαίτερα, μοντέρνα και ποιοτικά φτιαγμένα. Έχει, επίσης, εντυπωσιακή συλλογή αξεσουάρ και γυαλιών ηλίων. Τα χρώματά της είναι το μοβ, το χρυσό και το βαθύ κόκκινο.

Παρθένος

Είναι συντηρητική. Χρειάζεται άνετα ρούχα επειδή δουλεύει σκληρότερα από οποιοδήποτε ζώδιο. Λατρεύει τις λεπτομέρειες, όπως τα κουμπιά και τα φερμουάρ. Είναι πολύ πιθανό να πάει στη μοδίστρα για να φτιάξει τα πάντα. Έτσι τα ρούχα της μοιάζουν ακριβά, ακόμα κι αν δεν είναι. Χρειάζεται πολυμορφικά ρούχα που θα ταιριάζουν σε πολλές περιστάσεις. Τα χρώματά της είναι το χακί και το γκρι.

Ζυγός

Της αρέσουν τα θηλυκά ρούχα και θέλει να νιώθει πάντα περιποιημένη και καθαρή. Επειδή έχει καμπύλες, χρειάζεται ρούχα με σχήμα και δομή. Επίσης αγαπά τις ζώνες και τα πραγματικά κοσμήματα. Τα χρώματά της είναι τα παστέλ, το ανοιχτό πράσινο, το κρεμ, το κίτρινο και το ροζ.

Σκορπιός

Λατρεύει το δέρμα: σε jacket, σε παλτό, σε τσάντα. Ειδικά το μαύρο. Επίσης, της αρέσουν τα πολυτελή εσώρουχα. Σε αυτά ξοδεύει τα περισσότερα της χρήματα. Τα χρώματά της είναι το μαύρο, το σκούρο καφέ και το μελιτζανί.

Τοξότης

Θέλει εύκολα, πρακτικά ρούχα που δεν χρειάζονται ειδική μεταχείριση. Της ταιριάζουν τα πάντα γιατί συνήθως έχει ωραίο σώμα. Επειδή ταξιδεύει συχνά, θέλει ρούχα που να πακετάρονται εύκολα. Όταν βρεθεί σε έναν νέο προορισμό, υιοθετεί εύκολα το στυλ της χώρας. Επίσης, σίγουρα θα πάρει τοπικά ρούχα και θα τα ενσωματώσει στο ντύσιμό της. Το χρώμα της είναι το μοβ.

Αιγόκερως

Μοιάζει σαν να έχει πολλά χρήματα. Θαυμάζει το στυλ των pinup των 50s και τα vintage κοσμήματα. Δεν θέλει να τραβά την προσοχή. Θα φορέσει κομψά, αλλά στυλάτα κομμάτια. Τα χρώματά της είναι το μελί και το εκρού.

Υδροχόος

Της αρέσουν τα φουτουριστικά ρούχα και είναι πάντα μπροστά από την εποχή της. Ψάχνει νέους σχεδιαστές και υφάσματα. Είναι ελκυστική με ένα δικό της ξεχωριστό τρόπο. Τα χρώματά της είναι τα φωσφοριζέ και το σκούρο γκρι.

Ιχθύς

Είναι ρομαντική. Της αρέσει το σιφόν και οτιδήποτε θυμίζει Σταχτοπούτα. Επισκέπτεται μαγαζιά με ρούχα second hand, αλλά επενδύει στα καλά vintage κομμάτια. Έχει πολλά παπούτσια, αλλά φοράει τα ίδια και τα ίδια επειδή είναι άνετα. Τα χρώματά της είναι το ανοιχτό μπλε, το βιολετί και το λευκό.

The post Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι στυλ έχεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα