Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του δεύτερου μέρους της 4ης σεζόν του Stranger Things (Video)

20:40 21/6/2022 - Πηγή: iPop

To trailer του δεύτερου μέρους της 4ης σεζόν είναι πρακτικά το τελευταίο trailer του Stranger Things… Η σειρά- φαινόμενο ολοκληρώνει την επιτυχημένη πορεία της τον Ιούλιο κι όλοι ανυπομονούμε για το μεγάλο φινάλε.

Το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν κυκλοφορεί την 1η Ιουλίου και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer, το οποίο μας δίνει μια μεγαλύτερη εικόνα για το πώς θα ηττηθεί το Upside Down. Θα αποτελείται μόνο από δύο επεισόδια, με τίτλο «Papa» και «The Piggyback». Tα τελευταία επεισόδια θα

έχουν διάρκεια ταινίας. Συγκεκριμένα, το όγδοο επεισόδιο έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά και το ένατο 2 ώρες και 30 λεπτά.

Στο συγκλονιστικό trailer, βλέπουμε την Eleven αιματοβαμμένη σε ένα νοσοκομείο, ενώ κοιτάει την άβυσσο. Την ίδια στιγμή, ο Hopper κυνηγάει έναν κακό στη Ρωσία.

H επίσημη σύνοψη του καινούριου κύκλου αναφέρει: Έχουν περάσει έξι μήνες από τη μάχη του Στάρκορτ που έφερε τρόμο και καταστροφή στο Χόκινς. Παλεύοντας με τις συνέπειες, η παρέα μας χωρίζεται για πρώτη φορά – και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο λύκειο δεν διευκολύνουν την κατάσταση. Σ’ αυτήν την ιδιαίτερα ευάλωτη περίοδο, μια νέα και τρομακτική υπερφυσική απειλή βγαίνει στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας ένα φρικιαστικό μυστήριο που, αν λυθεί, μπορεί να βάλει τέλος στη φρίκη του Πάνω Κάτω.

Λύνουμε κάθε απορία σου για το τέλος του πρώτου μέρους της 4ης σεζόν του Stranger Things

Το τελευταίο trailer του Stranger Things:

Stranger Things: Αυτά είναι τα πρώτα 8 λεπτά της τέταρτης σεζόν

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του δεύτερου μέρους της 4ης σεζόν του Stranger Things (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα