Επιτέλους! Η Beyoncé κυκλοφόρησε το νέο της single – Άκουσε το και πάρε μία γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ της «Renaissance»

14:24 21/6/2022 - Πηγή: iPop

Το νέα τραγούδι της Beyoncé μόλις κυκλοφόρησε και είμαι σίγουρη ότι μιλάμε για το απόλυτο hit του καλοκαιριού! Έχει τίτλο «Break My Soul» και θα μας συντροφεύει στα road trips που πλησιάζουν!

Το house κομμάτι, το οποίο διαρκεί πάνω από τέσσερα λεπτά, περιλαμβάνει δείγματα της επιτυχίας του 1993 του Robin S «Show Me Love» και του Big

Freedia «Explode».

Beyoncé is back! – Η βασίλισσα της R&B επιστρέφει με νέο άλμπουμ κι ένα συγκλονιστικό εξώφυλλο στη Vogue

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Beyonce – «Break My Soul»: Το δυναμικό come back της Queen B

Το «Break My Soul» κυκλοφόρησε μία εβδομάδα αφότου η Columbia Records ανακοίνωσε ότι το έβδομο σόλο στούντιο άλμπουμ της Beyoncé, «Renaissance», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου.

Το «Renaissance» είναι το πρώτο σόλο άλμπουμ της σταρ εδώ και έξι χρόνια! Παρόλα αυτά, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχει κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ soundtrack για το The Lion King και το «Everything Is Love», ένα συνεργατικό άλμπουμ με τον σύζυγό της Jay-Z . Επίσης, κυκλοφόρησε το «Homecoming: The Live Album», το οποίο ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο Coachella το 2018, ενώ τον Μάρτιο, άνοιξε τα 94α ετήσια  Βραβεία Όσκαρ με μια  εντυπωσιακή ερμηνεία του «Be Alive» από τον King Richard. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Επιπλέον, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια έκανε το δυναμικό come back της κοσμώντας το εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue. Έπαιξε με την μόδα, μίλησε για το νέο της άλμπουμ και μας χάρισε μοναδικές φωτογραφίες.

Από πού είναι η Beyonce; Η αποκάλυψη για την καταγωγή της

«Η Β ήθελε να παίξει με τη μόδα όπως ποτέ άλλοτε, και καθώς ανταλλάζαμε ιδέες, μιλούσαμε για τα μαλλιά και την ομορφιά, γνωρίζαμε το όραμά της, είναι αστραφτερό – ρετρό και φουτουριστικό», έγραψε ο Edward Enninful, ο αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue για τη συνεργασία της με την Beyoncé.

«[Στα γυρίσματα] ήταν είχε μία μαγική διάθεση και περπατούσε νιώθοντας ελεύθερη που είναι ο εαυτός της», πρόσθεσε. «Ο σύζυγός της και τα παιδιά της ήρθαν να της κάνουν έκπληξη στο πλατό. Ήταν μια οικογενειακή μέρα – αν και λίγο σουρεαλιστική», αναφερόμενος στον Jay-Z και τα τρία παιδιά της, Blue Ivy και τα δίδυμα Rumi και Sir.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Οι οικογενειακές διακοπές της Beyonce έχουν άρωμα Ελλάδας! | Photos

«Η δημιουργία ήταν μια μακρά διαδικασία, εξηγεί, με την πανδημία να της δίνει πολύ περισσότερο χρόνο για να σκεφτεί και να ξανασκεφτεί κάθε λεπτομέρεια και απόφαση. Όπως ακριβώς της αρέσει», πρόσθεσε.

Αν και οι θαυμαστές είχαν αρκετό χρόνο να προετοιμαστούν για τη νέα μουσική της Beyoncé, η αλήθεια είναι πως μας προκάλεσε μία ευχάριστη έκπληξη και το «Break My Soul» σίγουρα θα είναι για πολύ καιρό στο replay!

Beyonce – «Break My Soul»: Άκου εδώ το νέο της τραγούδι

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Επιτέλους! Η Beyoncé κυκλοφόρησε το νέο της single – Άκουσε το και πάρε μία γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ της «Renaissance» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα