Μικρογεύματα που υπόσχονται να σε αδυνατίσουν

21:08 21/10/2016 - Πηγή: iPop

Η αλήθεια είναι, πως όσες φορές έχεις προσπαθήσει να κάνεις δίαιτα την χαλάς γιατί τσιμπολογάς και μάλιστα τις λάθος τροφές. Κάτι έχουμε καταλάβει οπότε οφείλουμε να σε βοηθήσουμε.

Ψάξαμε, λοιπόν, μερικά από τα μικρογεύματα που έχουν τέλεια γεύση και υπόσχονται να σε αδυνατίσουν.

Το αδυνάτισμα να θυμάσαι δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο κι εμείς τον γνωρίζουμε.

Ποια είναι τα μικρογεύματα στα οποία πρέπει να πεις «ναι» αν έχεις πάρει την απόφαση να αδυνατίσεις;Αμύγδαλα: Φυσικά τα αμύγδαλα τα οποία θα επιλέξεις να φας
θα πρέπει να είναι άψητα και ανάλατα. Πόσα «επιτρέπεται» να καταναλώσεις; Μέχρι το πολύ δέκα.Αγγούρια: Είναι μηδενικά σε θερμίδες και μπορείς να τα καταναλώσεις χωρίς τύψεις. ‘Οσα κι αν αποφασίσεις να φας θα δεις πως δεν θα ανεβάσουν τον δείκτη της ζυγαριάς σου.Μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη: Επέλεξε μπάρες δημητριακών που δεν θα έχουν ζάχαρη, αλλά αποξηραμένα φρούτα. Δοκίμασε το και θα δεις πως θα χορτάσεις ενώ παράλληλα δεν θα πάρεις «κακές» για τον οργανισμό σου θερμίδες.Σημείωση!

Το μεγάλο μυστικό είναι ένα. Πιες τουλάχιστον 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα. Μπορεί τις πρώτες ημέρες να νιώθεις πρήξιμο, αλλά μετά θα δεις μεγάλη διαφορά στον οργανισμό σου.

The post Μικρογεύματα που υπόσχονται να σε αδυνατίσουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα