Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για τον 30ο Γύρο της Αθήνας

18:29 21/10/2016 - Πηγή: iPop

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή, για τον «30ο Γύρο της Αθήνας».

Όπως επισημαίνει η αστυνομία σε σχετική της ανακοίνωση «οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή τις 6 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 12 το μεσημέρι».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα γίνει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στις εξής λεωφόρους και οδούς:

«Λεωφ. Βασιλίσσης
Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίαςΠανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο- Πλατεία Συντάγματος- ΟδόςΦιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο- Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας-Πλ. Καραϊσκάκη(Δισκοβόλος)- Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας- Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο- Βασιλέως Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο-Ρηγίλλης, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο».Στην Πειραιώς:Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χαμοστέρνας και Π. Ράλλη και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια- στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλ. Ομονοίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Π. Ράλλη και της Ιεράς Οδού και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.Στην Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας».

The post Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για τον 30ο Γύρο της Αθήνας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα