Μια σκηνή, ένα μαγιό και έφυγες για κάμπινγκ! – Αυτοί οι προορισμοί θα ανταμείψουν και τους πιο απαιτητικούς

13:28 10/7/2022 - Πηγή: iPop

Με τον καλοκαίρι να έχει μπει πλέον για τα καλά, πολλοί έχουν ήδη προγραμματίσει τις διακοπές τους, ενώ άλλοι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της αναζήτησης. Εκτός από τις συνηθισμένες επιλογές, όπως είναι τα ξενοδοχεία και τα airbnb, δημοφιλή επιλογή θα αποτελέσει και φέτος το ελεύθερο κάμπινγκ, καθώς συνδυάζει το χαμηλό κόστος και την άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον. Σε όποια ηλικία και αν είσαι, ένα από τα πιο όμορφα πράγματα είναι να έρχεσαι σε επαφή με τη φύση. Οι στιγμές που σου προσφέρει ένα μεσημέρι σε μια παραλία κάτω από τη σκιά των δέντρων, παρέα με κάποιο κοκτέιλ είναι πραγματικά ανεκτίμητες. Αν είσαι από εκείνους που έχουν λατρεία στο κάμπινγκ ή έστω από αυτούς που έχουν αρχίσει να το σκέφτονται σοβαρά, τότε σου έχω τους ιδανικούς προορισμούς για να εξερευνήσεις αυτό το καλοκαίρι.

Camping για πρώτη φορά; Όσα πρέπει να ξέρεις και να έχεις μαζί σου για να επιβιώσεις και να περάσεις καλά!

Ποιοι είναι οι ιδανικοί προορισμοί για κάμπινγκ γι’ αυτό το καλοκαίριΑγκίστρι

Το Αγκίστρι αποτελεί έναν μικρό επίγειο παράδεισο του Αργοσαρωνικού με καταπράσινες εκτάσεις και καταγάλανα νερά. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για αυτούς που επιθυμούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές της φύσης καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

View this post on Instagram

A post shared by We Love Agistri (@we_love_agistri)

Γαύδος

Η Γαύδος στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, απέναντι από την Κρήτη αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αγαπούν το ελεύθερο κάμπινγκ. Έχει απίθανες, αμμώδεις παραλίες και κέδρους που προσφέρουν σκιά από τον μεσημεριανό ήλιο αλλά και στήριγμα για τη σκηνή σου. Γυρίζεται ιδανικά με ποδήλατο ή με τα πόδια. Το νησί προσφέρεται για να ξεχάσεις τα πάντα και να επιστρέψεις ανανεωμένη και ξεκούραστη στις υποχρεώσεις σου.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα