Μία φωτογραφία ωδή στην γυναίκα: Η Ashley Graham ποζάρει γυμνή και αγαπά το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη

11:01 26/4/2022 - Πηγή: iPop

Η Ashley Graham αγκαλιάζει το σώμα της μετά τον τοκετό, αφού υποδέχτηκε τα δίδυμα Malachi και Roman τον Ιανουάριο.

Την Κυριακή, το 34χρονο μοντέλο μοιράστηκε πολλές τόπλες φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντας αγάπη στη νέα της κοιλίτσα, καθώς έβλεπε τις ραγάδες της.

Respect για ακόμα μια φορά στην Ashley Graham

Ashley Graham φωτογραφίες: Η νέα της κοιλίτσα μετά την εγκυμοσύνη

«Γεια σου νέα κοιλιά. Έχουμε περάσει πολλά μαζί. Σε ευχαριστώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Άλλες μαμάδες επαίνεσαν την Graham στα σχόλια της φωτογραφίας για την αυθεντικότητά της και ευχαρίστησαν το μοντέλο που φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας την πραγματική ζωή μετά τον τοκετό.

«Είναι πάντα τόσο αναζωογονητικό να βλέπεις γυναικεία σώματα αφιλτράριστα και σε όλο τους το μεγαλείο. Είσαι ο ορισμός της απόλυτης ομορφιάς», έγραψε μία follower. Ένα άλλο άτομο σχολίασε, «Η διαφάνειά που διατηρείς σχετικά με το σώμα σου βοηθά τόσες πολλές γυναίκες! Σe ευχαριστούμε που είσαι τόσο όμορφη μέσα και έξω!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Η Ashley Graham καταρρίπτει τα στερεότυπα και στέλνει το body positivity μήνυμα που πρέπει να ακούσεις σήμερα

Η Graham καλωσόρισε τα δίδυμα αγοράκια της Malachi και Roman στις 7 Ιανουαρίου με τον σύζυγό της Justin Ervin. Το ζευγάρι έχει άλλο ένα μικρό αγόρι, τον 2χρονο Isaac. 

Ανακοινώνοντας τη γέννησή τους στο Instagram Story της, έγραψε: «Ο Justin και εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που τα αγοράκια μας είναι εδώ. Γεννήθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο σπίτι και είναι χαρούμενα και υγιή».

Πρόσθεσε, «Αφιερώνω λίγο χρόνο για να θεραπευτώ και να συνδεθώ με τον σύζυγό μου και τα τρία αγόρια μου, αλλά πραγματικά ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα με όλους σας. Πολύ αγάπη, AG».

Ο Ervin δημοσίευσε ξανά το μήνυμα στον δικό του λογαριασμό, προσθέτοντας: «Σ ‘αγαπώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

«Σε ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές και την υποστήριξή σας».

Αν θες να ενδυναμώσεις και να αγαπήσεις το σώμα σου, αντίγραψε τη γυμναστική της Ashley Graham (Μας την προσφέρει απλόχερα σε videos!)

Ακόμη και πριν γίνει μαμά τριών παιδιών, η Graham μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από τις ραγάδες της. Τον Δεκέμβριο του 2021, δημοσίευσε μια αποκαλυπτική φωτογραφία στο Instagram στην οποία εκείνη πόζαρε γυμνή μπροστά στην κάμερα, καλύπτοντας το στήθος της με το ένα χέρι, ενώ κρατούσε με το άλλο χέρι το κεφάλι της. «Ο Justin λέει ότι οι ραγάδες μου μοιάζουν με το δέντρο της ζωής», έγραψε.

Αυτή η γυναίκα είναι ο ορισμός του body positivity! Την ευχαριστούμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μία φωτογραφία ωδή στην γυναίκα: Η Ashley Graham ποζάρει γυμνή και αγαπά το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα