H Victoria’s Secret απέκτησε τον πρώτο άνδρα ambassador της και θες πολύ να τον γνωρίσεις!

18:00 25/4/2022 - Πηγή: iPop

Η Victoria’s Secret επέλεξε τον καρδιοκατακτητή Darren Barnet του «Never Have I Ever» ως τον πρώτο διάσημο άνδρα ambassador της μάρκας. Ο Barnet, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως ο Paxton Hall-Yoshida στο δημοφιλές σόου του Netflix, εμφανίζεται στην τελευταία καμπάνια της μάρκας VS’ Pink, με αθλητικά στυλ

από τη νέα συλλογή με σορτς, μπλουζάκια και φούτερ «Gender Free».

Αγγελάκι της Victoria’s Secret μοιράζεται την 5λεπτη ρουτίνα ομορφιάς της

Ο πρώτος άνδρας ambassador της Victoria’s Secret είναι ο Darren Barnet: Ας τον γνωρίσουμε!

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτή τη συνεργασία γιατί ο Barnet είναι ένα τόσο θετικό πρότυπο για τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Pink, Amy Hauk σε ένα δελτίο τύπου.

«Καθώς επικεντρωνόμαστε στην επέκταση των no – gender επιλογών και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε ως επωνυμία, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι συνεργάτες μας δεν αντιπροσωπεύουν μόνο την ποικιλομορφία των πελατών μας, αλλά και ενσαρκώνουν την ατομικότητα και την αυτοπεποίθηση».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darren Barnet (@darrenbarnet)

Ο σταρ του Netflix ενώνεται με άλλους ambassador της Pink, όπως η Chloe x Halle και η σταρ των social media, Remi Bader. Η Victoria’s Secret ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα τη σούπερ σταρ του TikTok, Emira D’Spain, ως το πρώτο μαύρο τρανς μοντέλο που συνεργάζεται με τη μάρκα εσωρούχων.

«Τα γυρίσματα του «Never Have I Ever» σίγουρα με φέρνουν πίσω στο γυμνάσιο και μου θυμίζουν τις ανασφάλειες και τα θέματα που αντιμετωπίζουμε ως νέοι ενήλικες. Ξέρω πώς είναι να μην ταιριάζεις και πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις υποστήριξη και αποδοχή γι’ αυτό που είσαι», είπε ο Barnet.

View this post on Instagram

A post shared by Darren Barnet (@darrenbarnet)

Στο Instagram, η σταρ έγραψε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μοιράζομαι μερικά από αυτά τα νέα στυλ, αλλά είμαι ακόμη πιο ευγνώμων που μπορώ να γίνω μέρος ενός καλού σκοπού. Μακάρι η ψυχική υγεία να ήταν περισσότερο επίκεντρο όταν ήμουν έφηβος και ελπίζω να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε εκείνους τους νεαρούς ενήλικες που χρειάζονται περισσότερο να ακουστούν και να υποστηριχθούν».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Victoria’s Secret απέκτησε τον πρώτο άνδρα ambassador της και θες πολύ να τον γνωρίσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα