Ο Kevin Costner έφτιαξε την ταξιδιωτική εφαρμογή που πάντα θέλαμε να έχουμε – Τι θα έλεγες για ένα roadtrip στην Αμερική;

14:00 25/4/2022 - Πηγή: iPop

Μια νέα επιχειρηματική κίνηση που δεν περιμέναμε από τον αγαπημένο ηθοποιό Kevin Costner έγινε γνωστή και αφορά την μεγάλη του αγάπη: Τα ταξίδια. Πρόκειται για μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να ειδοποιεί τους ταξιδιώτες για τα σημαντικά σημεία που συναντά κανείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του και αξίζει να μάθει γι’ αυτά.

Σπουδαία νέα! Αυτός είναι ο τρόπος να ταξιδέψεις στο διάστημα! – Εσύ ακόμα να κλείσεις το

εισιτήριό σου;

Η νέα ταξιδιωτική εφαρμογή του Kevin Costner είναι αυτό που ήθελες πάντα να έχεις μαζί σου στα ταξίδια σου

«Είμαι ο τύπος που γυρίζει με το αμάξι την Αμερική…όταν βλέπω τις πινακίδες στο δρόμο, θέλω να σταματήσω. Θέλω να διαβάσω τι υπήρχε εκεί», είπε. «Μια εφαρμογή που θα του έστελνε συναρπαστικές, επίκαιρες ιστορίες κατευθείαν ήταν ελκυστική, είπε, αφού «μια καλή ιστορία ήταν πάντα κάτι που με ενθουσίαζε».

Ο Costner γνώρισε τον δημιουργό της εφαρμογής, τον επιχειρηματία Woody Sears, μέσω των παιδιών τους, είπε. Ενώ η εφαρμογή βρισκόταν σε προκαταρκτικά στάδια, ο ηθοποιός συμφώνησε να ενταχθεί στην εταιρεία ως συνιδρυτής.

Η εφαρμογή, που ονομάζεται HearHere, κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020, συμπίπτοντας τυχαία με μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές τάσεις της εποχής του Covid: την ανάσταση των roadtrips. Πράγματι, ο κόσμος και ιδιαίτερα οι νέοι έχουν επιστρέψει πολύ στην φιλοσοφία του οδικού ταξιδιού με τα roadrtips να γνωρίζουν μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Το HearHere έχει περισσότερες από 9.000 ιστορίες μέχρι σήμερα, με θέματα που κυμαίνονται από τον Αβραάμ Λίνκολν έως την Τζάνις Τζόπλιν και από το Εθνικό Μουσείο Κορβέτας του Κεντάκι έως τη μουσική σκηνή του Νάσβιλ. Αλλά για τον Costner, το να πεις τις πιο σκληρές αλήθειες για την ιστορία των ΗΠΑ είναι επίσης πρωταρχικής σημασίας.

«Η ιστορία μας δεν είναι πάντα υπέροχη. Υπήρχε τόση βία στην Αμερική. Παρακολουθούμε τη βία να εκτυλίσσεται τώρα σε όλο τον κόσμο… για να σκεφτούμε ότι αυτό δεν συνέβη εδώ – συνέβη», είπε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Kevin Costner έφτιαξε την ταξιδιωτική εφαρμογή που πάντα θέλαμε να έχουμε – Τι θα έλεγες για ένα roadtrip στην Αμερική; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα