Σου σπάνε τα νεύρα οι κατσαρόλες στο ντουλάπι της κουζίνας; Ο κατάλληλος τρόπος για να μπουν σε τάξη

19:14 25/4/2022 - Πηγή: iPop

Είναι λίγα τα ντουλάπια που έχεις στην κουζίνα σου κι έτσι πρέπει θα βρεθεί τρόπος να βάλεις τις κατσαρόλες σου σε τάξη. Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ να δείξουμε τον τρόπο και να σου πούμε πως βοηθός σου θα είναι μια ξύλινη σκάλα που έχεις στην αποθήκη σου. Φτιάξε μια DIY κρεμάστρα για τις κατσαρόλες σου!

Για να την φτιάξεις θα χρειαστείς πολύ απλά υλικά και πραγματικά μόλις δεις πόσο εύκολα γίνεται, θα απορήσεις γιατί δεν το έκανες τόσα χρόνια που επικρατούσε

ένα χάος στα ντουλάπια της κουζίνας σου.

Unsplash/Im3rd Media

Έλλειψη χώρου στα ντουλάπια της κουζίνας; Οργάνωσέ τα με αυτά τα hacks!

Τι θα χρειαστείς;Σκάλα ξύλινηΜεταλλικές κρεμάστρεςΓυαλόχαρτοΠινέλοΔιάφανο χρώμαΠώς θα φτιάξεις την κρεμάστρα για τις κατσαρόλες σου;Ξύσε την επιφάνεια από την ξύλινη σκάλα με το γυαλόχαρτο και πέρασε την με το διάφανο χρώμα.Στη συνέχεια άσε τη σκάλα να στεγνώσει και στήριξε την στον τοίχο.Βάλε τις μεταλλικές κρεμάστρες στην ξύλινη σκάλα και τοποθέτησε εκεί τις κατσαρόλες σου.

Είσαι πανέτοιμη και με μια οργανωμένη και εύχρηστη κουζίνα! Μπορείς πλέον να έχεις τακτοποιημένα τα τηγάνια, τις κατσαρόλες κι άλλα μαγειρικά σκεύη, χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα κάθε φορά που θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάτι απ’ αυτά!

5 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε κουζίνα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σου σπάνε τα νεύρα οι κατσαρόλες στο ντουλάπι της κουζίνας; Ο κατάλληλος τρόπος για να μπουν σε τάξη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα