Τα κορυφαία trends του 2022 για να μεταμορφώσεις την αυλή σου αυτήν την άνοιξη

17:01 25/4/2022 - Πηγή: iPop

Η άνοιξη είναι εδώ και το καλοκαίρι προ των πυλών! Και υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάς τις όμορφες, ζεστές ημέρες στην αυλή του σπιτιού σου; Εάν είσαι από τους τυχερούς που διαθέτουν κήπο, αυλή, βεράντα ή μεγάλο μπαλκόνι, αυτές είναι οι τάσεις του 2022 για να μεταμορφώσεις την αυλή σου στον απόλυτο χώρο χαλάρωσης.

Αυτά είναι τα φυτά εσωτερικού χώρου που θα βλέπεις σε κάθε σπίτι το 2022! – Δες το σαλόνι σου να ζωντανεύει!

Οι τάσεις του 2022 που σου δείχνουν πώς να μεταμορφώσεις την αυλή σου

Η

επιστροφή της μπροστινής βεράντας

Η απομόνωση της πανδημίας μας έκανε να λαχταράμε να συνδεθούμε με τους συνανθρώπους μας και ανέπτειξε μια αίσθηση κοινότητας. Για το λόγο αυτό δεν μας κάνει εντύπωση την επιστροφή της μπροστινής βεράντας, όπου μπορούμε να καθίσουμε έξω και να αλληλεπιδράσουμε με τους γείτονες σε ασφαλή απόσταση. Οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μπροστινή βεράντα ή αυλή έφτασαν σε υψηλό 5 ετών το 2021.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Thompson (@carasellsathens)

Γραφεία εξωτερικού χώρου

Οι ειδικοί προβλέπουν ότι το 53% του εργατικού δυναμικού των ΗΠΑ θα εργάζεται σε μια υβριδική απομακρυσμένη εγκατάσταση το 2022. Εάν ανήκεις σε αυτήν την ομάδα, η δημιουργία ενός χώρου εργασίας στο αίθριο ή την αυλή θα σου επιτρέψει να μεταφέρεις τον φορητό υπολογιστή σου σε εξωτερικούς χώρους.

Ο εξωτερικός χώρος εργασίας χρειάζεται τα ίδια χαρακτηριστικά με ένα γραφείο στο σπίτι: ιδιωτικότητα, την οποία μπορείς να δημιουργήσεις με πυκνές φυλλωσιές για να καταπνίγεις τον θόρυβο και να εμποδίζεις τη θέα του γείτονα. Σκιά, την οποία μπορείς να δημιουργήσεις με ένα δέντρο ή πέργκολα. Ένα γραφείο και μια καρέκλα, που μπορεί να είναι μια ξαπλώστρα και ένα βοηθητικό τραπέζι, ή μια καρέκλα βεράντας και ένα τραπέζι μπιστρό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Stiltz (@yvonnes_journal)

Καταπράσινοι, πολύχρωμοι κήποι

Αρκετά με τους ουδέτερους τόνους και τον μινιμαλισμό. Το Χρώμα της Χρονιάς 2022 της Pantone είναι το μωβ. Φέρε αυτή την τάση στον κήπο επιλέγοντας πολύχρωμους εξωτερικούς χώρους. Φύτεψε τροπικά φυτά ύψους 20 μέτρων, βάλε μεγάλα φύλλα σε δοχεία με ζωηρά χρώματα, κρέμασε φτέρες παντού και επίλεξε φυτά με μεγάλα, έντονα λουλούδια. Σκέψου λιγότερο μονόχρωμα και περισσότερο πολύχρωμα. Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όλοι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε λίγη πληθωρικότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paysagiste horticole Marybelle (@paysagiste_horticole_marybelle)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα κορυφαία trends του 2022 για να μεταμορφώσεις την αυλή σου αυτήν την άνοιξη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα