Μέτρα ασφαλείας λόγω της «μαύρης» επετείου Γρηγορόπουλου- Εντοπισμός μολότοφ στα Εξάρχεια

11:36 5/12/2016 - Πηγή: iPop

Επί ποδός βρίσκεται η ελληνική αστυνομία λόγω της «μαύρης» επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου που πραγματοποιήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2008. Όπως έγινε γνωστό σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων την Κυριακή εντοπίσθηκαν 149 μολότοφ.

Όπως επιβεβαίωσε στο iPop.gr το Γραφείο Τύπου της ΓΑΔΑ κλιμάκια της Ασφάλειας έχουν ήδη αρχίσει ελέγχους και συλλογή πληροφοριών και το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίσθηκαν 149 μολότοφ σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας

στην Ναυάρχου Νοταρά 12.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Πυροσβεστική, επειδή τους μύριζε έντονα βενζίνη και οι πυροσβέστες που έφτασαν εκεί βρήκαν τη βαλίτσα με το εκρηκτικό περιεχόμενο και ενημέρωσαν την Αστυνομία που την παρέλαβε για να την εξετάσει.

Το Γραφείο Τύπου της αστυνομίας δεν ανέφερε συγκεκριμένο αριθμό αστυνομικών που θα χρησιμοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας στις 6 Δεκέμβρη όπου θα πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις.

Πληροφορίες, όμως, επισημαίνουν πως στους δρόμους θα βρίσκονται 3.000 περίπου αστυνομικοί της της ασφάλειας, των ΜΑΤ, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αλλά ακόμη και της αντιτρομοκρατικής. Παράλληλα, ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ θα πετούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Να σημειωθεί, πως το σύνολο της Αστυνομίας στην Αττική σαφώς και φέτος, όπως και κάθε χρόνο τέτοια ημέρα θα είναι σε ετοιμότητα, ενώ αυξημένα μέτρα θα ληφθούν κυρίως στις περιοχές του κέντρου.

Συγκεντρώσεις, τονίζουμε, πως θα πραγματοποιηθούν στα Προπύλαια και στα Εξάρχεια, στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 16χρονος τότε μαθητής.

The post Μέτρα ασφαλείας λόγω της «μαύρης» επετείου Γρηγορόπουλου- Εντοπισμός μολότοφ στα Εξάρχεια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα