Μετά το The Bachelor έρχεται το The Marriage Game;

15:34 18/10/2020 - Πηγή: iPop

Το MEGA όπως φαίνεται είναι σε καινούριες συζητήσεις για ένα καινούριο reality το οποίο θυμίζει το The Bachelor. Το καινούριο reality δεν έχει κλείσει ακόμα ωστόσο στο The Marriage η πρωταγωνίστρια είναι γυναίκα και όχι άνδρας! Με αρκετές διαφορές και αρκετές ανατροπές μπορεί να θυμίζει άλλα σχετικά reality όμως οι ανατροπές στους κανόνες του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

Το καινούριο reality που ψήνεται…

Σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν

στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα” το The Marriage έχει ένα αρκετά διαφορετικό στοιχείο. Αρχικά θα θυμίζει κάτι ανάμεσα στο The Bachelor και στο “Κάτι Ψήνεται”. Πρόκειται για ένα καθημερινό reality στο οποίο μία γυναίκα βγαίνει σε ρομαντικό δείπνο με τέσσερεις άνδρες. Η ανατροπή σε αυτό το σημείο είναι ότι οι τρεις από τους τέσσερεις άνδρες είναι παντρεμένοι!! Ο ένας που δεν είναι παντρεμένος είναι ο.. bachelor και αυτόν ακριβώς πρέπει να βρει.

Στην περίπτωση όπου η παίκτρια βρει τον εργένη, τότε κερδίζει ένα χρηματικό έπαθλο και ένα ταξίδι μαζί του. Στην περίπτωση όμως όπου επιλέξει τον παντρεμένο, τότε εκείνος και η γυναίκα του κερδίζουν το χρηματικό έπαθλο και το ταξίδι.

Το project το έχει αναπτύξει η εταιρεία παραγωγής του Πέτρου Μπούτο και την παραγωγή συζητά να αναλάβει η Barking Well του Νίκου Κοκλώνη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μετά το The Bachelor έρχεται το The Marriage Game; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα