Μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ κάποια στιγμή στη ζωή σου!

20:30 3/9/2014 - Πηγή: iPop

Το να κάνεις σεξ σε διαφορετικά μέρη μπορεί να τονώσεις και να ανανεώσει τη σεξουαλική σου σχέση! Ειδικά αν επιλέξεις να δοκιμάσεις τους εξωτερικούς χώρους από τα μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ κάποια στιγμή στη ζωή σου και σου προτείνουμε εμείς! Η αδρεναλίνη σου θα φτάσει στα ύψη και η απόλαυση θα γνωρίσει νέα επίπεδα!

Ποια μέρη σου προτείνουμε;;;

Στον κήπο

Είσαι εκτός σπιτιού και ταυτόχρονα εντός. Νιώθεις τον κίνδυνο του εξωτερικού χώρου χωρίς όμως να φοβάσαι ότι θα σε πιάσουν!

Στον καναπέ

Μπορεί αν έχεις περάσει ήδη από εκεί, αλλά ήξερες πως ο καναπές μπορεί να βοηθήσει την γυναίκα να φτάσει πιο εύκολα σε οργασμό!

Σε ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο έχει πολλά θετικά. Αρχικά, από το πολύ απλό, ότι δεν έχεις να μαζέψεις το δωμάτιο! Επίσης είσαι εκτός του προσωπικού σου χώρου οπότε έχεις λίγο το μούδιασμα του ξένου μέρους και τέλος μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα χωρίς να φοβάσαι μην σε ακούσει κάποιος γείτονας!

Στα σκαλιά

Μάλλον δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι έχεις το απόλυτο sex spot στο σπίτι σου! Πριν το απορρίψεις σκέψου πόσες στάσεις μπορείς να κάνεις!

Στο μπάνιο

Το να κάνεις σεξ σε μία πισίνα (not) ή στη θάλασσα είναι η απόλυτη φαντασίωση αλλά είναι και πολύ επικίνδυνο! (Αν διαβάζεις ipop θα έχεις μάθει ήδη το γιατί!) Δεν είναι ανάγκη να ακυρώσεις όμως το στοιχείο του νερού, καθώς πάντα θα υπάρχει η μπανιέρα σου!

Σε ένα δημόσιο Event

Είτε είναι γάμος, είτε κάποιο άλλο event λίγη σημασία έχει! Το θέμα είναι να είναι πολύς κόσμος μαζεμένος και εσύ με τον/την σύντροφο σε ένα μικρό χώρο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σας πιάσει κάποιος!

Μπροστά σ έναν καθρέφτη!

Ολόκληρη σκηνή έχει γυριστεί στην ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά» λες να μην έχει έστω ένα μικρό ενδιαφέρον! Όπως και να το κάνεις, θέλεις δεν θέλεις, μέσα σου κρύβεις ένα μικρό νάρκισσο, σκέψου τώρα να σε παρακολουθείς την ώρα της σεξουαλικής πράξης! Επίσης έχεις καλή θέα του συντρόφου σου!

Στο αυτοκίνητο

Στενός χώρος, ανεβασμένη θερμοκρασία, θέα (μη σε πάει σε κανένα ξεροχώραφο με θέα οικοδομή υπό ανέγερση) και τα σώματα αναγκαστικά πολύ κοντά. Θέλεις και άλλα;

Πάνω στο πλυντήριο

Βάλε τα λευκά για πλύσιμο και κάτσε πάνω στο πλυντήριο! Φώναξε τον καλό σου και άστον να σε ευχαριστήσει….

Στο μπαλκόνι

Μην σκεφτείς να βγεις στις 14.00 το μεσημέρι… αλλά αφού σκοτεινιάσει βγείτε στο μπαλκόνι! Θα έχεις την αίσθηση του δημόσιου μέρους αλλά θα είσαι στο σπίτι σου! (όπως και αν βγεις τον κήπο που είπαμε παραπάνω!)

Σε παραλία!

Άπλωσε την πετσέτα ή το παρεό σου και απόλαυσε τη μοναξιά της παραλίας!

The post Μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ κάποια στιγμή στη ζωή σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα