Εφαρμογή που σε προσέχει από τους κινδύνους!

14:32 3/9/2014 - Πηγή: iPop

Πόσες φορές έχεις φύγει από κάπου και έχεις πάρει τηλέφωνο την αδερφή/αδερφό/κολλητή/κολλητό κτλ για να τους ενημερώσεις ότι θα βρίσκεσαι σε κάποια κακόφημη περιοχή και να σε έχουν στο νου τους; Πλέον, δεν χρειάζεται να μπαίνεις σ αυτή τη διαδικασία καθώς υπάρχει μία εφαρμογή που σε προσέχει από τους κινδύνους!

Η εφαρμογή kitestring ουσιαστικά εχει σαν στόχο να σιγουρέψει πως ο χρήστης εχει παει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια και ενημερώνει τις επαφές που έχει ορίσει σαν αριθμούς έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που δεν έχει φτάσει στο σημείο Β!

Το

συγκεκριμένο app δεν είναι το μοναδικό αυτού του είδους αλλά είναι το καλύτερο! Σε αντίθεση με τις εφαρμογές bSafe ή Nirbhaya, οι οποίες ειδοποιούν τις επαφές έκτακτης ανάγκης ότι βρίσκεσαι σε κίνδυνο, η εφαρμογή Kitestring δεν σου ζητάει να πατήσεις τίποτα, όπως απαιτεί η bSafe ή να κουμήσεις το κινητό σου όπως ζητάει η Nirbhaya ώστε βα στείλει το μήνυμα! Το Kitestring είναι πιο έξυπνη εφαρμογή καθώς δεν προαπαιτεί δράσεις αλλά πλήρη αδράνεια!

Πως λειτουργεί; Ενημερώσεις την εφαρμογή ότι βρίσκεσαι σε περιοχή που μπορεί να κινδυνεύσεις και του δίνεις ένα χρονικό περιθώριο ώστε να «επικοινωνήσει» μαζί σου. Όταν περάσει η ώρα που του έβαλες σαν όριο, αρχίζει να χτυπάει, αν δεν ανταποκριθείς στέλνει απευθείας μήνυμα -το οποίο έχεις συντάξει μόνος σου- στις επαφές που έχεις ορίσει εσύ σαν έκτακτης ανάγκης!

Σε περίπτωση τώρα που κάτι έχει συμβεί και χρειάζεσαι περισσότερη ώρα από αυτή που έχεις ορίσει, του στέλνεις μήνυμα «10m» για να σου δώσει ακόμα 10 λεπτά κτλ Αν φτάσεις νωρίτερα στον προορισμό σου του στέλνεις «οκ» για να κλείσει αυτόματα!

The post Εφαρμογή που σε προσέχει από τους κινδύνους! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα