Πιες και φάε κάτι που σου κάνει καλό!

10:31 19/8/2014 - Πηγή: iPop

Αν θες να φας ή να πιεις κάτι και δεν ξέρεις τι, τότε πιες και φάε κάτι που σου κάνει καλό! Διάλεξε τη τροφή σου και τα ροφήματα για να προστατεύσεις την ευημερία του σώματος σου. Όπως γνωρίζεις η τροφή είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τη λειτουργία του σώματος σου. Διαλέξαμε μερικά τρόφιμα, τα οποία μπορείτε να καταναλώσεις, για να σε βοηθήσουν μέσα στη μέρα σου.

Ένας καφές φίλτρου το πρωί είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει σωστά η μέρα σου.

Συνδυάστε το με ένα μήλο, αν είσαι απαιτητικός βάλε και κανέλα, για να έχεις τσιμπήσει και κάτι. Εάν δεν σου αρέσει ο καφές μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου χυμό με καρότο και μήλο και να φας συνοδευτικά ένα τοστ.

Τώρα που είναι καλοκαίρι το καρπούζι και τα κεράσια είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δροσιστείς και να απομακρύνεις κάθε άγχος για πονοκεφάλους ή ζαλάδες από τον ήλιο καθώς και τα δύο βοηθούν στην αντιμετώπιση τους. Ακόμα πιο ιδανικό θα ήταν να κάνεις μια φρουτοσαλάτα προσθέτοντας και μπανάνα.

Επίσης καλό θα ήταν να εντάξεις και κάπου στο πρόγραμμα ένα πράσινο τσάι καθώς οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι εξαιρετικές.

Σημείωση!

Οι παραπάνω συμβουλές δεν είναι κάποιο πρόγραμμα το οποίο πρέπει να ακολουθήσεις αυστηρά αλλά κάποιες προσθήκες που μπορείς να κάνεις στο υπάρχον πρόγραμμα σου για να το εμπλουτίσεις και να έχεις κάποιο όφελος στον οργανισμό σου.

The post Πιες και φάε κάτι που σου κάνει καλό! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα