Τα άστρα και τα ζώδια (19/8/2014)

09:30 19/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Παρόλο που το πρόγραμμα σας είναι βαρυφορτωμένο , οι θετικές εξελίξεις σας ενθαρρύνουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Το διάστημα είναι ιδανικό για να καταστρώσετε νέα σχέδια . Όμως όσο σίγουροι και να είστε, αποφύγετε τις οριστικές συμφωνίες και τις πρωτοβουλίες. Νέες γνωριμίες αλλά και σημαντικές φιλίες σας φέρνει η ημέρα. Μια νέα φιλία δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Άντε καλά στέφανα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε λίγο είναι

η συμπεριφορά σας. Με έντονες επιρροές μπορεί από τη μια να κάνετε μια πετυχημένη συνεργασία, ωστόσο, δε διστάζετε να ρίξετε κανένα χαστούκι, σε κάποιους που έχουν αντίθετη γνώμη με τη δική σας.

Ταύρος

Σήμερα τα πράγματα είναι κάπως περίεργα. Οι πλανήτες φέρνουν νέα δεδομένα στις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας, κυρίως όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε γιατί όλα δείχνουν την έναρξη μιας νέας πορείας. Αν κάποια θέματα προκύψουν με το ταίρι σας, μην κρύβετε τα αισθήματα σας αλλά προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς. Παρόλο που η ημέρα σας φορτίζει συναισθηματικά, το τελευταίο κομμάτι της, το βράδυ, είναι περισσότερο χαλαρό και ερωτικό. Μην απογοητεύεστε από την αλλαγή των σχεδίων σας. Κάντε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσετε να τερματίσετε κάποιες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Μπορεί να ταλαιπωρηθείτε από τη πολλή δουλειά ωστόσο μην γκρινιάζετε γιατί θα αποζημιωθείτε με το παραπάνω. Οι πλανητικές επιρροές αυξάνουν το άγχος και τις ανασφάλειες σας. Οπότε φροντίστε να κάνετε σωστές εκτιμήσεις πριν πάρετε αποφάσεις . Μπορεί τα οικονομικά σας να βελτιώνονται, ωστόσο η τάση που έχετε να κάνετε το δικό σας ίσως φέρει στα όρια τον σύντροφο σας. Προσέξτε λίγο – είστε αρκετά ανυπόμονοι και εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Μια έκπληξη σας επιφυλάσσει ηνύχτα και μάλλον θα το διασκεδάσετε.

Καρκίνος

Η ημέρα προμηνύει μια περίοδο ανακατατάξεων, κυρίως όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Πάντως, καλά θα κάνετε να διασταυρώσετε πρώτα κάποιες πληροφορίες πριν προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές. Μπορεί αρχικά η ημέρα να σας προβληματίσει λίγο ωστόσο, από το απόγευμα διάθεση σας αλλάζει.. Η πλανητική δράση προμηνύει εξελίξεις και νέες συμφωνίες τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Μια νέα συνεργασία δεν αποκλείεται να σας φέρει άμεσα αποτελέσματα, ετοιμαστείτε.

Λέων

Σήμερα τα ερωτικά σας απογειώνονται. Σας ανεβάζουν πολύ τη διάθεση οι νέες γνώριμες και οι επιτυχίες που έχετε. Αισθάνεστε δυναμικοί και έχετε έντονη επιθυμία για ρίσκο. Ωστόσο, βάλτε μια πισινή γιατί με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα δεν είναι κατάλληλη περίοδος για νέες εκκινήσεις, πρωτοβουλίες και δεσμεύσεις. Μια νέα πρόταση δεν αποκλείεται να ανοίξει νέους δρόμους στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε μόνο να μην παρασύρεστε από ιδέες και προτάσεις που σας υπόσχονται εύκολο κέρδος, ειδικά όσοι ασχολείσθε με το εμπόριο.

Παρθένος

Κάπως μπερδεμένα είναι τα πράγματα στα οικονομικά σας. Ψάξτε για να βρείτε λύσεις, ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να υπολογίζετε με λάθος δεδομένα. Μεταθέστε καλύτερα για αργότερα νέες οικονομικές συμφωνίες και δάνεια. Εξελίξεις προμηνύει η μέρα στα ερωτικά σας. Μια γνωριμία δεν αποκλείεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Δεν είναι προς όφελος σας αν παραμένετε σε καταστάσεις που πρέπει να αλλάξουν, κυρίως όσοι από εσάς γεννηθήκατε στο τρίτο δεκαήμερο. Πάρτε την βαλιτσούλα σας και αποδράστε στην εξοχή για να καθαρίσει και να ηρεμίσει το μυαλό σας.

Ζυγός

Αυταπατάστε αν έχετε την εντύπωση ότι η ζωή σας θα μείνει στάσιμη, είναι λανθασμένη εντύπωση. Η ημέρα σας φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά και στα οικονομικά σας. Οι νέες γνωριμίες που κάνετε ανάβουν τις αισθήσεις και απογειώνουν τον ερωτισμό σας. Αν χρειαστεί μη διστάσετε να κάνετε την πρώτη κίνηση γιατί τίποτα δεν πρόκειται να πάει λάθος. Η όψη Πλούτωνα/Ουρανού σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας πορείας, κυρίως για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Προωθείστε αυτό το διάστημα κάποιες νέες ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Σκορπιός

Οι πλανήτες σήμερα σας ανεβάζουν πολύ τη διάθεση με τις θετικές εξελίξεις που προκύπτουν τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά σας. Όμως ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιους που έχουν αντίθετη γνώμη με τη δική σας. Προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις προσπαθήστε να συγκρατηθείτε λίγο, είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε. Μην αρνείστε προτάσεις για έξοδο, ειδικά οι αδέσμευτοι, γιατί με τους πλανήτες να σας κλείνουν το μάτι οι κατακτήσεις σας θα κάνουν και τους κολλητούς σας να σας ζηλέψουν. Οπωσδήποτε φροντίστε να απαλλαγείτε από καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία σας.

Τοξότης

Παρόλο που υπάρχει έντονος ερωτισμός, σας προβληματίζουν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα που προκύπτουν στα οικονομικά σας. Ωστόσο, σας σπρώχνουν να οργανωθείτε και να επανεξετάσετε κάποια πράγματα που αφορούν το πορτοφόλι σας. Η ημέρα προμηνύει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Αναλογιστείτε όμως προσεκτικά πριν προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές, κυρίως όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί οι υποχρεώσεις και η πολλή δουλειά να σας ζορίσουν αρκετά, όμως βέβαιο ότι θα το απολαύσετε, αφού κάποιες θετικές εξελίξεις που προκύπτουν σας κάνουν πάλι να αισιοδοξείτε. Περιορίστε λίγο την υπερβολική καχυποψία και αποφύγετε να ασχολείστε με λόγια τρίτων, ειδικά στην δουλειά σας.

Αιγόκερως

Παρόλο που είστε πρώτοι στη διασκέδαση και καταλαβαίνετε καλύτερα από όλους τι θα πει glamorous η πολλή δουλειά και οι αυξημένες ευθύνες σας πιέζουν. Μπορεί να κουραστείτε αλλά η άνοδος των οικονομικών σας, είναι βέβαιο ότι θα σας ανεβάζει τη διάθεση. Κάποια γεγονότα ή μια αλλαγή στο οικογενειακό σας περιβάλλον σας βρίσκει απροετοίμαστους, κυρίως όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Προσέξτε λίγο γιατί οι επιπόλαιες κινήσεις και οι έντονες αντιδράσεις πιθανό να αποδειχτούν λανθασμένες. Ευχάριστο αναμένεται να είναι το βράδυ σας. Αισθάνεστε περισσότερο αισιόδοξοι και έτοιμοι για νέες κατακτήσεις. Οργανώστε σύντομα ένα ταξίδι παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα . Θα σας κάνει νιώσετε υπέροχα.

Υδροχόος

Σήμερα η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη. Οι επαφές και οι γνωριμίες που κάνετε έχουν πολλά να σας προσφέρουν. Το διάστημα είναι ιδανικό ώστε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα που προβληματίζουν τη σχέση σας. Φροντίστε μόνο να αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις υποσχέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αν προκύψουν κάποιες απρόσμενες αλλαγές στα επαγγελματικά σας, κυρίως όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Με ένα μαγικό τρόπο η ημέρα, σας φέρνει τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Πάντως ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας προτείνουν πριν πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Ιχθείς

Σήμερα πιθανό η διάθεση σας να μην είναι στα καλύτερα της, αφού κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές αλλάζουν ξαφνικά τα σχέδιά σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη. Ταχτοποιήστε μισοτελειωμένες δουλειές γιατί όπως γνωρίζετε και εσείς, τίποτε δε μπορεί να διευθετηθεί από μόνο του. Βρίσκεστε σε μια κατάσταση σιγουριάς, όμως προσέξτε λίγο τη bossy συμπεριφορά σας και μην έχετε την εντύπωση ότι μόνο εσείς δεν κάνετε λάθη. Νέες ιδέες και πληροφορίες σας κάνουν να αισιοδοξείτε. Τα ερωτικά σας μπορεί να βρίσκονται για λίγο στο ψυγείο, όμως σύντομα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάψετε καρδιές.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τα άστρα και τα ζώδια (19/8/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα