Μεγάλη αλλαγή στο Instagram: Δες το νέο χαρακτηριστικό στα stories

17:17 22/7/2021 - Πηγή: iPop

Το Instagram έχει αλλάξει πολλές φορές μορφή τα τελευταία χρόνια. Από το βασικό του εικονίδιο μέχρι τον τρόπο που ποστάρουμε και ανεβάζουμε story, η δημοφιλής εφαρμογή δεν παύει να ανανεώνεται. Πολλές από αυτές τις αλλαγές είναι δύσκολο να τις παρακολουθήσουμε και να της αφoμοιώσουμε σε μικρό διάστημα. Αυτή τη φορά όμως το αγαπημένο μας μέσο κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε μια νέα προσθήκη η οποία ήρθε για να σου κάνει την ζωή πιο εύκολη. Η

μετάφραση στα stories είναι η καινούργια λειτουργία του Instagram που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι γράφουν οι χρήστες του ανά τον κόσμο.

Emoji με ήχο: Το καινούριο χαρακτηριστικό του Facebook Messenger

instagramΗ μετάφραση στα stories του Instagram

Το Instagram διέθετε μέχρι σήμερα την λειτουργία της μετάφρασης μόνο στις δημοσιεύσεις δίνοντάς σου την δυνατότητα να δεις την περιγραφή κάθε post στην μητρική σου γλώσσα. Τώρα, προσθέτει το συγκεκριμένο εργαλείο και στα stories.

Στο εξής, κάθε φορά που θα πετυχαίνεις ένα story στο οποίο ο χρήστης έχει γράψει κάτι σε ξένη γλώσσα θα εμφανίζεται αυτόματα προτροπή «Δείτε μετάφραση» στην αριστερή πάνω πλευρά της οθόνης. Πατώντας το θα μεταφράζεται αυτόματα η περιγραφή του χρήστη στην μητρική σου γλώσσα.

Μέχρι στιγμής, το Instagram έχει διαθέσιμη την μετάφραση σε 90 γλώσσες και σίγουρα θα βρεις την δική σου ανάμεσά τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Μεγάλη αλλαγή στο Instagram: Δες το νέο χαρακτηριστικό στα stories εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα