Με αυτά τα τυπάκια δεν θέλεις να πας στο γυμναστήριο

15:20 1/12/2014 - Πηγή: iPop

Έχουμε αναλύσει το αν πρέπει να γυμνάζεσαι μόνη ή με παρέα και εσύ έχεις επιλέξει να πας με παρέα. Καλώς, αλλά αν θέλεις όντως να έχεις αποτέλεσμα καλό θα ήταν μ αυτά τα τυπάκια να πεις πως δεν θέλεις να πας στο γυμναστήριο!

Η λογική; Επειδή είναι πολύ εύκολο να αφήσεις τον εαυτό σου και να πει «έλα μωρέ, μην πάμε σήμερα γυμναστήριο δεν θα γίνει και κάτι» χρειάζεσαι έναν άνθρωπο που θα σε ξεκουνάει, έναν άνθρωπο που θα προσπαθεί όσο και εσύ και τέλος πάντων έναν άνθρωπο στον οποίο θα μπορείς να στηριχθείς!

Με ποιους όμως δεν θέλεις να πας στο γυμναστήριο;

Τον Ultra-Fit φίλο σου

Αν η φίλη σου έχει πολλά πολλά κουτάκια στη θέση που θα έπρεπε να έχει ένα ανθρώπινο στομάχι και το πόδι της είναι σαν να χτυπάς μέταλλο, καλό θα ήταν να μην την πάρεις να πάτε γυμναστήριο… κράτα την για τις εξόδους σας και το σπίτι. Επέλεξε κάποιον που να έχει πάνω κάτω τον ίδιο σωματότυπο με σένα, καθώς μελέτες έδειξαν πως όταν επιλέγεις κάποιον που έχει παρόμοια μυϊκή μάζα με σένα, είναι στο ίδιο επίπεδο με σένα και έχει την ίδια ηλικία με σένα έχεις περισσότερες πιθανότητες να μην παρατήσεις το γυμναστήριο!

Τον κολλητό σου

Χμμ μάντεψε πόσες είναι οι πιθανότητες να μην σηκωθείτε ποτέ από τον καναπέ. Ναι καλά το κατάλαβες οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες. Αν πάλι σηκωθείτε, σύμφωνα με την ψυχολογία η υπερβολική του προσπάθεια να σε εμψυχώσει θα έχει αντίστροφα αποτελέσματα και θα σε κάνει να μην θέλεις να γυμναστείς.

Τον υπερβολικά ενθουσιώδη

Σε μία μελέτη του Michigan State University, στην οποία κάποιοι έκανα διάφορες ασκήσεις γυμναστικής και από κάτω τους φώναζαν ενθαρρυντικά μηνύματα και ήταν ενθουσιασμένοι, αποδείχθηκε πως αυτοί που γυμνάζονταν δεν είχαν τα ίδια αποτελέσματα συγκριτικά με όταν εν είχαν τον ενθουσιασμό από κάτω!

Τον γκρινιάρη

Αν ο σύντροφος στη γυμναστική γκρινιάζει και παραπονιέται για μία άσκηση, μπορεί αν σε αποτρέψει από το να ξαναπας στο γυμναστήριο. Αυτό τουλάχιστον λέει έρευνα του University of New Hampshire.

The post Με αυτά τα τυπάκια δεν θέλεις να πας στο γυμναστήριο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα