Μάζεψα 11+1 εμπνευστικά quotes που αξίζει να διαβάσεις σήμερα και να καλωσορίσεις με δύναμη αυτή τη νέα χρονιά!

20:41 3/1/2023 - Πηγή: iPop

Σήμερα μάζεψα όλη την έμπνευση για τη νέα χρονιά μέσα από αγαπημένα quotes πετυχημένων ανθρώπων. Κάθε χρονιά μοιάζει με ένα νέο βιβλίο. Ένα βιβλίο με 365 σελίδες που εμείς κάθε μέρα αποφασίζουμε τι θα γράψουμε μέσα σε αυτό. Θα μου πεις έρχονται και κάποιες ζαριές που δεν έχουμε ιδέα ούτε πώς ήρθαν, ούτε γιατί ήρθαν αλλά ακόμα χειρότερα δεν ξέρουμε πώς να το παίξουμε το ασσόδυο. «Όχι τώρα ασσόδυο ρε φίλε πάνω που ήταν τόσο καλά τα πούλια στημένα». Και όμως, αυτό το ασσόδυο είναι αυτό που θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Ίσως κάνει

τον δρόμο πιο δύσκολο όμως όταν φύγει η καταιγίδα θα είσαι ένας νέος άνθρωπος, δυνατός και θα είσαι περήφανος που τελικά τα κατάφερες αν και ήρθαν αυτές οι ζαριές.

12 quotes για έμπνευση για τη νέα χρονιά«Είτε πιστεύεις ότι μπορείς, είτε πιστεύεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»-Henry Ford«Το μυστικό της αλλαγής είναι να εστιάζεις όλη σου την ενέργεια, όχι στην καταπολέμηση του παλιού, αλλά στην οικοδόμηση του νέου»-Σωκράτης«Πρέπει να περιμένεις πράγματα από τον εαυτό σου πριν μπορέσεις να τα κάνεις»-Michael Jordan«Η ζωή είναι σαν να οδηγείς ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία σου, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι»-Albert Einstein«Μην περιμένετε μέχρι να είναι τέλειες οι συνθήκες για να ξεκινήσετε. Η αρχή κάνει τις συνθήκες τέλειες»-Alan Cohen«Η συνεχής βελτίωση είναι καλύτερη από την καθυστερημένη τελειότητα»-Mark Twain«Τα καλύτερα έρχονται»-Frank Sinatra«Η ζωή δεν είναι να περιμένεις, να ελπίζεις και να επιθυμείς, είναι να κάνεις, να είσαι και να γίνεις»-Mike Dooley«Ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλος για να επανεφεύρεις τον εαυτό σου»-Steve Harvey«Κάθε στιγμή είναι μια νέα αρχή»-T.S. Eliot«Αν και κανείς δεν μπορεί να γυρίσει πίσω και να κάνει μια ολοκαίνουργια αρχή, ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει από τώρα και να κάνει ένα ολοκαίνουργιο τέλος»-Carl Bard«Όσο αναπνέω, για μένα πιστεύω ότι μόλις αρχίζω»-Criss Jami

3 Quotes από το βιβλίο του Dale Carnegie που χρειάζεται να βάλεις στη ζωή σου αν θες να πετύχεις

Εύχομαι να είναι μια υπέροχη χρονιά και να δουλέψουμε όλοι μας ώστε να γίνουμε οι άνθρωποι που προοριζομαστε να γίνουμε. Να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη, να μην αφήσουμε καμία πέτρα χωρίς να τη σηκώσουμε, να μην αρκεστούμε στα λίγα. Να πάμε να κυνηγήσουμε το σκοπό μας, το πάθος μας, να ξυπνάμε κάθε πρωί με χαρά για να αρπάξουμε αυτή τη νέα μέρα που αξιωθήκαμε να δούμε! Καλή χρονιά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μάζεψα 11+1 εμπνευστικά quotes που αξίζει να διαβάσεις σήμερα και να καλωσορίσεις με δύναμη αυτή τη νέα χρονιά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα