Η Kate Middleton είναι έτοιμη να αναλάβει τον θρόνο – Τα σημάδια που μαρτυρούν πως θα είναι η καλύτερη βασίλισσα όλων των εποχών

20:02 3/1/2023 - Πηγή: iPop

Η οικογένεια της Ουαλίας είναι η πιο πολυσυζητημένη οικογένεια στον κόσμο, που κάνει viral κυριολεκτικά τα πάντα! Τώρα ο λαός του Ηνωμένου Βασιλείου φαίνεται να ανυπομονεί όλο και περισσότερο να δει το αγαπημένο του ζευγάρι στον θρόνο, καθώς θωρεί πως ο William και η Kate είναι ιδανικοί να αναλάβουν την εξουσία, ειδικά από την στιγμή που η Kate έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της τις τελευταίες μέρες.

Η πλέον πριγκίπισσα της Ουαλίας μας απασχόλησε αρκετά τις τελευταίες μέρες και οι ενέργειές τις φαίνεται να καθησυχάζουν το

Ηνωμένο Βασίλειο, θεωρώντας της την ιδανική μελλοντική βασίλισσα ή αλλιώς Queen consort.

Το ζευγάρι ήταν από πάντα γνωστό πως προσπαθεί να σκίσει το βασιλικό βιβλίο με τους κανόνες, αλλά και να σπάσει το παράλογο πρωτόκολλο όταν πρόκειται για το δημόσιο συμφέρον, γεγονός που έχει κάνει θαύματα για τη δημοτικότητά του όλα αυτά τα χρόνια. Κι αυτό σύμφωνα με βασιλικές πηγές θα συνεχιστεί μόνο όταν μια μέρα αναλάβουν την εξουσία.

Δεν πέρασε μόνο η Meghan δύσκολα: Ο δρόμος της Kate προς τη βασιλική οικογένεια ήταν στρωμένος με αγκάθια

Η Kate Middleton θα γίνει βασίλισσα και είναι πιο έτοιμη από ποτέ!

Στην πραγματικότητα, μια πηγή πιστεύει ότι η Kate Middleton είναι ήδη έτοιμη να γίνει βασίλισσα – και ότι όταν το κάνει, θα αλλάξει οπωσδήποτε ορισμένους ξεπερασμένους κανόνες που διέπουν τη βασιλική οικογένεια εδώ και χρόνια.

«Η Kate μπορεί να αλλάξει ορισμένους από τους απαρχαιωμένους κανόνες όταν γίνει Queen consort», εξήγησε μια πηγή στο Us Weekly. «Παλιά δεν θα έβλεπες ποτέ την Kate σε μια εκδήλωση χωρίς τον William, αλλά τώρα παρακολουθεί μόνη της πολλές επίσημες εκδηλώσεις, γεγονός που αποδεικνύει πως είναι έτοιμη να γίνει βασίλισσα».

Η πηγή συνέχισε: «Είναι επίσης πολύ ενεργή στα social media και της αρέσει να δίνει συνεντεύξεις και να εκφωνεί δημόσια ομιλίες. Θέλει να το συνεχίσει και στο μέλλον».

MAX MUMBY/INDIGO/GETTY – Η Kate Middleton θα γίνει Βασίλισσα

Η Kate θεωρείται, επίσης, ιδανική βασίλισσα, λόγω του υποστηρικτικού της ρόλου προς τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, καθώς αναφέρεται ως ο «πυλώνας της δύναμης» του τα τελευταία δύο χρόνια της βασιλικής διαμάχης.

Αλλαγές στη βασιλική οικογένεια! – Η Kate Middleton αποκτά νέο τίτλο και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί τον «έκλεψε» από τον πρίγκιπα William

«Η Kate αποτελεί έναν φυσικό ηγέτη που έχει μια θαυμάσια ικανότητα να παραμένει συγκρατημένη, ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις», αποκάλυψε η πηγή στο Us Weekly, ενώ μία άλλη πρόσθεσε: «Η Kate έχει συνηθίσει όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω της. Το να είσαι σε έναν ισχυρό, σταθερό γάμο με τον William βοηθάει. Στηρίζουν ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές και θα επικοινωνήσουν τα προβλήματά τους. Ήταν ο πυλώνας δύναμης του συζύγου της σε όλη αυτή τη σκληρή δοκιμασία».

Ο λαός του Ηνωμένου Βασιλείου θεωρεί πως βρίσκεται σε ασφαλή χέρια και ποιοι είμαστε εμείς για να του το αρνηθούμε;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kate Middleton είναι έτοιμη να αναλάβει τον θρόνο – Τα σημάδια που μαρτυρούν πως θα είναι η καλύτερη βασίλισσα όλων των εποχών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα